Tuotemerkit ja maat

Bostik on paikka, jossa voit kasvaa ja kehittää osaamistasi!

 Työyhteisömme perustana ovat positiivinen ja ammattimainen työympäristö, iloinen ilmapiiri ja toistemme oman tilan kunnioittaminen.  

Uskomme, että työskentelyn tulee olla haastavaa, mukavaa, joustavaa ja nopeatempoista ja että työpäivään kuuluu sujuva yhteistyö ja keskinäinen kunnioitus hyvien työtovereiden kanssa. 

Kollegasi kuvaavat Bostikia mielenkiintoiseksi ja haastavaksi työpaikaksi. Sinulla on vapaus ja tilaisuus vaikuttaa työssäsi, ja sinua kohdellaan aina kunnioittavasti ja arvostavasti – riippumatta siitä, mikä asemasi organisaatiossa on.

Bostik – joustava työpaikka

Olemme vakuuttuneita siitä, että saamme aikaan loistavia tuloksia vain yhdessä – eri osastojen yhteisenä tiimityönä. Siihen vaaditaan kanssakäymistä, osaamisen jakamista ja toistemme tukemista – koska saamme aikaan loistavia tuloksia vain yhdessä. Ihmisten välistä kanssakäymistä ei voi korvata millään, ja siksi juhlimme "yhteisyyttä".  

Uskomme yhdistettyyn, joustavaan malliin, joka antaa mahdollisuuden työskennellä sekä toimistossa että myös etänä, tiiviissä yhteistyössä esimiehesi kanssa.

Jos uskot vaikuttamisen voimaan – ura Bostikilla voi sopia juuri sinulle.  Tule mukaan tiimiin, jossa voit vaikuttaa.

Oletko valmis tekemään vaikutuksen?

Top