Tuotemerkit ja maat

Rakentaminen ja Kuluttajamarkkinat

Bostik on liimojen johtava asiantuntija teollisuuden, rakentamisen ja kuluttajamarkkinoilla.

Asennusliimat ja tiivistysmassat

Kattava ja älykäs valikoima ammattilaisratkaisuja ja -konsepteja kestävän kehityksen mukaisiin ja tehokkaisiin sisä- ja ulkotilojen tiiviste- ja liimaustöihin. 

Asennusliimat

Sisustus ja Maalaaminen

Saumavaahdot

Saumausmassat

Fire Bond palosaumaustuotteet

Yleiskäyttö

Lasitustiivisteet

Saniteettitilat

 

 

Seinä ja Lattia

Kattava valikoima ammattiratkaisuja ja -järjestelmiä kaikenlaisten seinä- ja lattiapäällysteiden esikäsittelyyn ja asennukseen.  

Seinäliimat

Laatoitus ja muuraus

Seinätasoite

Lattiatasoitteet

Mattoliimat

Parkettiliimat 

Korjaaminen ja Kokoonpanot 

Pieniin korjaustöihin ja kodin projekteihin: Älä heitä pois vaan korjaa!  

Epoksiliimat

Superliimoja

Kontaktiliimat

Puuliimat

 

Teolliset Ratkaisut

Kestokulutustavarat

Liimajärjestelmiämme käytetään komponenttien valmistuksessa ja kokoonpanoissa teollisuuden eri sektoreilla. Toimimme yhteistyössä johtavien maailmanlaajuisten valmistajien kanssa aina kuljetuksesta ja kokoonpanosta komponenttien valmistukseen ja puutöihin innovoidaksemme entistä älykkäämpiä liimoja.

Autoteollisuuden liimat

Kuljetus ja ilmailu

Kokoonpanoliimat

Rakennusmateriaalien liimat

 

Kehittyneet pakkaukset

Liimaratkaisujamme käytetään lukuisissa kuluttajatuotteissa. ”Edistyksellinen pakkaus” -alusta on erikoistunut innovatiivisten liimojen kehittämiseen modernien pakkaussovellusten käyttöön. Nämä innovatiiviset ratkaisut vähentävät käyttökustannuksia, panostavat kestävään kehitykseen ja lisäävät käytön tehokkuutta.

Bostikin teippi- ja tarratuotteet vastaavat vaativimpienkin ja haastavimpienkin sovellusten tarpeisiin. Nämä teippi- ja tarratuotteet vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin parantamalla valmistustehokkuutta ja tuotemerkkien ulkonäköä.

Kulutustavarat

Teippiliimat

Tarraliimat

Massa ja paperi

Joustavat laminointiliimat

Tiivisteet ja pinnoitteet

Uudelleensuljettava pakkausliima

 

 

Kertakäyttöinen hygienia (kuitukangas)

Ensimmäisen liiman kehittämisestä joustaviin vaippoihin ja pioneerityöstä stretch-liimojen kehittämisessä ensimmäiseen korkean suorituskyvyn joustavaan polyolefiiniliimaan – innovaatiomme ovat mullistaneet kertakäyttöisen hygienian alan kaikkialla maailmassa.

Älykkäitä liimaratkaisuja toimitettuna yksinkertaisesti, tasalaatuisesti ja yksilöllisesti kaikkialle maailmaan. Ymmärrämme hygieniamarkkinoiden tarpeita syvällisesti ja tarjoamme asiantuntemustamme aina, kun haluat luoda, testata ja viimeistellä tuotteita asiakastyytyväisyyden takaamiseksi, täyttää käyttövaatimukset ja lisätä liiketoimintasi arvoa.

Vauvanhoitotuotteet

Naisten hygieniatuotteet

Inkontinenssituotteet

 

Top