Tuotemerkit ja maat
Roolissamme innovatiivisten liimaratkaisujen kehittäjänä ja kumppanina monimutkaisimmista teollisista haasteista meillä Bostikilla, Arkeman liimaratkaisut-divisioonalla, on luonnollinen yhteys kestävään kehitykseen, kierrätykseen ja innovatiiviseen yhteistyöhön. Nyt meidän on aika astua askel ulos ja tehostaa toimenpiteitämme kaikilla tasoilla – yksi tavoite mielessä Jatkamme ympäristöjalanjälkemme pienentämistä ja positiivisen panoksen lisäämistä tuotteidemme, prosessiemme ja yhteisön toimien kautta.
Siksi kestävä kehitys on älykkäiden liimaratkaisujemme ytimessä. Käyttämällä emoyhtiömme Arkeman kehittämää viitekehystä, joka on ankkuroitu YK:n kehitystavoitteisiin, arvioimme järjestelmällisesti liimaratkaisujamme, jotta yhtä suurempi osa toiminnastamme myötävaikuttaa kierrätystalouden kehittymiseen ja kestävämpään maailmaan.

Haluamme olla kestävän kehityksen puolestapuhuja. Liity mukaan toimintaamme. Tutustu matkaamme kohti kestävämpää tulevaisuutta kuuntelemalla podcast-lähetyksiämme.

KUUNTELE PODCAST-LÄHETYKSIÄMME JA LUE UUTISKIRJEEMME
Olemme vakuuttuneita, että tavoitteemme saavuttaminen on mahdollista vain, jos yhdistämme voimat ekosysteemimme kanssa. Jotta voimme jakaa osaamistamme, oppia muilta ja luoda kestävämmän maailman luomiseen tarvittavia innovaatioita, olemme solmineet kumppanuuksia erilaisten sidosryhmien kanssa, kuten esimerkiksi asiakkaat ja teollisuuskumppanit, riippumattomat organisaatiot, julkiset laitokset ja akateeminen maailma.

Tutustu Arkeman sosiaalisen vastuun käytäntöön

Arkeman kasvustrategia lepää neljän pilarin päällä, joista yksi muodostaa yrityksen sosiaalisen vastuun (CSR). Tukemalla Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact -verkostoa ja noudattamalla Responsible Care® -aloitetta Arkema on kohdistanut sosiaalisen vastuun tavoitteensa arvon luomiseen sekä sidosryhmille että yritykselle.

Tavoitteen saavuttamiseksi Arkema toimii vastuullisena valmistajana ja huomioi jatkuvan kehityksen ja toiminnallisen laadukkuuden käytäntöjä kestävän kehityksen mukaisten tuotteiden luomiseksi vastuullisen innovoinnin avulla ja edistämällä läheisiä suhteita sidosryhmien kanssa avoimen ja rakentavan vuoropuhelun avulla.

TUTUSTU ARKEMAN SOSIAALISEN VASTUUN KÄYTÄNTÖÖN
Top