Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Saniteettitilat - Sovellus Segmentti

Kun tuotteita käytetään kosteissa tiloissa, kuten keittiössä, kylpyhuoneessa, uima-altaissa, teurastamoissa, kylmätiloissa, varastoissa ja elintarvikkeiden valmistustiloissa, hometta saattaa ilmetä. Lämpötilan, kosteuden, saippuajäämien ja ilmassa olevien sienijäämien seurauksena hometta saattaa alkaa kasvaa kosteilla pinnoilla, ja sen poistaminen on vaikeaa. Tätä saattaa tapahtua tiivistetyissä saumoissa. Home voi kasvaa kosteuden ollessa 60%, ja mitä suurempi kosteuspitoisuus, sitä nopeammin home kasvaa.

Bostikin saniteettitilojen tuotevalikoima ammattikäyttöön tarjoaa hyviä ja ensiluokkaisia, kaikilta osin CE-merkittyjä tuotteita. Lisäksi tarjoamme elintarviketurvallisia erityistuotteita luonnonkivestä ja marmorista valmistetuille alustoille sekä tietysti ranskalaiset A+ VOC-sertifioinnit. Joissakin tuotteissa on myös EMICODE- sekä suomalaiset M1-sertifioinnit.

Lisätietoja saat Saniteettitilat-esitteestämme, jossa kerromme lisää sertifiointityypeistä sekä kestävän sauman laskemisesta. Tekniset edustajamme vastaavat aina teknisiin tiedusteluihisi ja antavat tuotesuosituksia.  

Tuki ja Lisätiedot

Olemme laatineet Saniteettitilat-sovellussegmentille esitteen, jossa kerromme yksityiskohtaisesti sertifioinneista, koko tuotevalikoimastamme sekä vinkeistä korkealuokkaisten tuotteidemme käyttöä koskien. Verkkosivullamme on saatavilla myös tekninen opas, jossa kerrotaan homeen kasvusta ja sen ehkäisystä. Löydät sopivan silikonituotteen sovellukseesi käyttämällä tuotteen valintatyökalua.

Kaikkien näiden tuotteiden tuoteominaisuudet ja suorituskyky on kehitetty ja optimoitu tiiviissä yhteistyössä tiivistämisen alan ammattilaisten kanssa. Näin varmistamme, että ammattilaiset ja kuluttajat saavat käyttöönsä parhaat tulokset tarjoavan korkealaatuisen tuotteen kätevällä tavalla.

Katso Lisää

Tutustu Lisää