Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Kotiremontoijilla on yhä suurempi tarve luotettaville ja älykkäille tuotteille, jotka yksinkertaistavat kodin rakennus- ja remonttitöitä. Vastaukseksi siihen Bostik on kehittänyt kolme tuotesarjaa, joissa on yhteensä kahdeksan eri tuotetta. Monipuoliset ja helppokäyttöiset tuotteet on sovitettu kotiremontoijien tarpeisiin.

PERFECT SEAL on tuotesarja talon kaikkien osien tiivistämiseen ja saumaukseen, mikä tarjoaa muun muassa paremman energiankulutuksen, veden suojauksen, äänieristyksen ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kestävämmän rakennuksen.

 • PERFECT SEAL KITCHEN & BATHROOM on homeenestokäsitelty ja UV-säteilyn kestävä saumausmassa erilaisiin keittiön ja kylpyhuoneen saumaustöihin. Saatavana kuusi eri väriä.
 • PERFECT SEAL ALL SEASON COMBI on saumavaahto kaikille projekteille ymäpri vuoden. Eristyksen ja tiivistyksen yhdistelmä sopii erityisesti ikkunoiden ja ovien asennukseen, karmin/seinän tai seinän/lattian väliin, kattoon ja myös putkiläpivientien ympärille.
 • PERFECT SEAL DECORATION on valkoinen akryylimassa, joka sopii sekä liikuntasaumoihin että pintaviimeistelyyn. Saumaa reunat ja raot kipsilevyissä, ikkunoiden ympärillä, katto- / seinäkulmien, lattialistojen ja muun ympärillä. Ääntä vaimentava ja päällemaalattava.
 • PERFECT SEAL STONE ADHESIVE HAND on vaahtomuotoinen PU-liima rakennuskivien ja luonnonkivien kiinnittämiseen sekä sisällä että ulkona. Muuraaminen on selvästi nopeampaa ja siistimpää kuin muurauslaastilla. Tarttuu myös puuhun, metalliin ja solumuoviin.

PUREFIX on tehokas liima, joka antaa kotiremontoijalle älykkään tavan rakentaa nopeasti ja kestävällä tavalla. Tuotteet ovat täysin ilman ftalaatteja ja liuotinaineita, joten ne ovat ympäristön kannalta parempi valinta.

 • PUREFIX SUPER POWER on supervahva asennusliima, joka tarttuu välittömästi ja lopullinen lujuus 275 tonnia/m². Korvaa ruuvit ja naulat monessa käyttökohteessa, mikä helpottaa ja nopeuttaa asennusta monissa paikoissa. Lisäksi liima on päällemaalattava, pakkasen kestävä ja toimii sekä ulkona että sisällä.
 • PUREFIX INTERIOR HIGH GRIP on patruunapakkauksessa oleva puuliima joka ei valu ja sopii liimaukseen pystyruorille pinnoille sisätiloissa. Erinomainen loppulujuus 225 tonnia/m² ja nopea asennustarttuvuus helpottavat listojen, hyllyjen, koristeiden ja vastaavien liimaamista suoraan seinälle.

WOOD FIX on perinteinen puuliima, jonka parannettu koostumus antaa optimaalisen mukautuvuuden ja luotettavan pidon tavallisimpia asennustöitä varten.

 • WOOD FIX INDOOR on vesipohjainen ja tarkoitettu puun, paperin ja tekstiilin liimaamiseen sisätiloissa.
 • WOOD FIX OUTDOOR on vedenkestävä ja korkea pitolujuus puun, metallin, kiven ja sementtipohjaisten materiaalien liimaamiseen ulkona.

Tutustu Tuotteisiimme

perfect-seal-all-seasons-combi-productimage.jpg
perfect-seal-all-seasons-combi-productimage.jpg
PERFECT SEAL ALL SEASONS COMBI - TEE-SE-ITSE
 • Product
Nopeasti kuivuva saumavaahto ympärivuotiseen käyttöön
perfect-seal-decoration-productimage.jpg
perfect-seal-decoration-productimage.jpg
PERFECT SEAL DECORATION - TEE-SE-ITSE
 • Product
Halkeilematon akryylimassa tiivistykseen ja saumaukseen sisätiloissa
perfect-seal-kitchen_bathroom-productimage.jpg
perfect-seal-kitchen_bathroom-productimage.jpg
PERFECT SEAL KITCHEN & BATHROOM - TEE-SE-ITSE
 • Product
Silikonisaumamassa erityisesti keittiöön ja kylpyhuoneeseen.
pure-fix-super-power-productimage.jpg
pure-fix-super-power-productimage.jpg
PURE FIX SUPER POWER - TEE-SE-ITSE
 • Product
Supervahva asennusliima painaville materiaaleille

Tutustu Lisää