Tuotemerkit ja maat
Tietoja Bostikista

Yhtiömme

Bostik on johtava liimojen asiantuntija rakentamisen, teollisuuden ja kuluttajamarkkinoilla. Yli vuosisadan ajan yhtiö on kehittänyt innovatiivisia tiiviste- ja sidosratkaisuja, jotka ovat älykkäitä ja mukautuvat entistä paremmin päivittäisen elämän tarpeisiin. Bostikin älykkäät liimat ovat läsnä niin kotona kuin toimistossa – läpi elämän.

Bostik avainlukuina

Bostik toimii 45 maassa, ja meillä on 54 tuotanto-, jakelu-, myynti- ja hallintokeskusta.

Bostik on Arkema-yhtiö

Bostik hoitaa Arkema-konsernin liimaratkaisujen liiketoiminnan. Hyödyntämällä ainutlaatuista kokemuksensa ja materiaalituntemuksen yhdistelmää Arkema tarjoaa valikoiman ensiluokkaisia teknologioita, joilla vastataan uusien ja kestävän kehityksen mukaisten materiaalien alati kasvavaan tarpeeseen. Konsernin tavoite on keskittyä vuoteen 2024 mennessä yksinomaan erikoismateriaalien toimijaksi, konserni on jaettukolmeen täydentävään, voimakkaaseen ja erittäin innovatiiviseen segmenttiin. Nämä segmentit ovat Erikoismateriaalit – Liimaratkaisut, Kehittyneet materiaalit ja Pinnoiteratkaisut (joista koostuu noin 80% konsernin myynnistä) sekä hyvin asemoitu ja kilpailukykyinen Välituotteet-segmentti.

Arkema tarjoaa huippuluokan teknisiä ratkaisuja, jotka vastaavat muun muassa uusien energioiden, vedenkäytön, kierrätyksen, kaupungistumisen ja liikenteen tarpeisiin ja edistää jatkuvaa vuoropuhelua kaikkien sidosryhmiensä kanssa. Konsernin myynti oli 8,7 miljardia euroa vuonna 2019. Toimintaa on 55 maassa ja työntekijöitä 20 500 ympäri maailman.

Maailmanlaajuinen liimateknologian johtaja

Bostik on yksi suurimmista liima- ja tiivisteaineyrityksistä. Maailmanlaajuisesti meillä on noin 5 000 työntekijää 50 maassa viidessä maanosassa. Asiakkaamme ovat peräisin eri markkinoilta, suuri osa kuitenkin teollisen valmistuksen ja rakentamisen sektoreilta sekä kuluttajasektorilta.

Kehitämme älykkäitä tiiviste- ja sidosratkaisuja tämän päivän ja huomisen käyttöön

Seuraamme markkinasuuntauksia tarkkaan ja työskentelemme määrätietoisesti toimiaksemme edelläkävijöinä kestävän kehityksen ratkaisujen kehittämisessä kuudelle tutkimus- ja kehitystyön alustallemme.

Bostik hyödyntää ja edistää Arkeman asiantuntijuutta erikoismateriaaleissa

Älykkäät innovaatiot

Innovaatio tukee älykästä identiteettiämme.

Tavoittelemme innovaatiota määrätietoisesti soveltamalla uusimpia teknologioita älykkäiden liimojen kehittämisessä. Arkistomme ovat täynnä esimerkkejä Bostikin teknologioista, jotka ovat uudistaneet markkinoita – perunatärkkelyspohjaisesta tapettiliimasta joustavaan vaippojen kiinnitysliimaan.

Tällä hetkellä sitoumuksemme innovaatioon on voimakkaampaa kuin koskaan. Innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa globaalin tutkimus- ja kehitysverkoston kautta, joka koostuu kolmesta kansainvälisestä Smart Technology Center -keskuksesta ja 11 paikallisesta keskuksesta. Liiketoimintamme eroaa joukosta nimenomaan tämän sijoituksemme ansiosta. Tämän vuoksi vuonna 2014 Bostikin myynnistä 15% oli peräisin kolmen edellisen vuoden aikana lanseeratuista tuotteista.

Top