Brands και χώρες

Τι είναι τα έξυπνα συγκολλητικα;  

Έξυπνα είναι ο όρος που περιγράφει την πεμπτουσία της δραστηριότητας και του εμπορικού σήματος της Bostik.

Στην Bostik, φανταζόμαστε μια ευρεία ποικιλία συστημάτων προϊόντων και λύσεων που προσφέρουν στον κόσμο μας μεγαλύτερη ασφάλεια, περισσότερη ευελιξία, απόδοση και προσαρμοστικότητα στις δυναμικές προκλήσεις του περιβάλλοντός μας. 

Αποστολή μας είναι η ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων προϊόντων συγκόλλησης που κάνουν καθετί που συναρμολογείται ή κατασκευάζεται πιο έξυπνο και πιο προσαρμοστικό στις δυνάμεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας. Δημιουργούμε έξυπνα προϊόντα και λύσεις φροντίζοντας πάντα να υιοθετούμε πρωτότυπη και καινούργια οπτική στην εργασία μας. 

Καθεμία από τις έξυπνες καινοτομίες μας ανταποκρίνεται στα ακόλουθα τέσσερα χαρακτηριστικά ή σε συνδυασμό τους.

Μεγαλύτερη ασφάλεια 

Εφαρμόζουμε πρωτοποριακές τεχνολογίες για να αντιμετωπίσουμε ζητήματα συμμόρφωσης με τους κανονισμούς, βιωσιμότητας και περιβαλλοντικών προκλήσεων. Εξακολουθούμε να δεσμευόμαστε για την παροχή πιο ασφαλών λύσεων που συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας, ώστε να διασφαλίζουμε την υγεία και την ευημερία όσων εμπλέκονται στην παραγωγή, την εφαρμογή και τη χρήση των έξυπνων λύσεων που προσφέρουμε.

Απόδοση 

Όταν χρησιμοποιούνται ως μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος, οι έξυπνες λύσεις συγκόλλησης που προσφέρουμε δίνουν στους πελάτες και τους χρήστες τη δυνατότητα να επιτυγχάνουν ύψιστα επίπεδα απόδοσης και ποιότητας, μειώνοντας παράλληλα τα κόστη και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα.

Ευελιξία

Οι ιδιότητες υψηλής απόδοσης των έξυπνων λύσεων συγκόλλησης που προσφέρουμε, καθιστούν δυνατή την προσαρμογή τους σε επιφάνειες και υλικά κάθε είδους και την απόδοσή στους στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Είναι εύχρηστες και προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλες μεθόδους σύνδεσης και προσάρτησης. 

Προσαρμοστικότητα 

Εφαρμόζουμε συνεχώς καινοτομίες και τεχνογνωσία προκειμένου να προσφέρουμε έξυπνες λύσεις που συνδυάζουν την ανώτερη απόδοση συγκόλλησης με άλλα χαρακτηριστικά λειτουργίας ώστε να ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες και ολοένα πιο υψηλές απαιτήσεις των αγορών, των πελατών και των τελικών χρηστών. 

Από τα πυράντοχα σφραγιστικά μέχρι τα αυτοκόλλητα για πάνες που αλλάζουν χρώμα μόλις βραχούν, οι έξυπνες λύσεις συγκόλλησης που προσφέρουμε κάνουν πολύ περισσότερα από το να κολλάνε πράγματα μεταξύ τους. 

Μερικά παραδείγματα καινοτομιών που έχουν αναπτυχθεί από την Bostik

AxiosTM 

Επαναστατικά συγκολλητικα για μασίφ ξυλεία που βασίζονται στην τεχνολογία Tri-Linking Polymer με χαρακτηριστικά περιορισμού του θορύβου για χρήστες κτιρίων και απεριόριστη προστασία από ατμούς υγρασίας για όλους τους τύπους ξυλείας.

Fix & Flash / Fix & Glue 

Νέας γενιάς κυανοακρυλική κόλλα – ενεργοποίηση με φως Led Η προηγμένη «μεθοξυ-αιθυλο-κυανοακρυλική» τεχνολογία μας, επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν επισκευές γρήγορα και εύκολα, όπως με τη χρήση των παραδοσιακών προϊόντων κυανοακρυλικής κόλλας, αλλά με πιο ασφαλή τρόπο και με πιο αξιόπιστα και διαρκή αποτελέσματα. 

Born2BondTM 

Τεχνικές κόλλες στιγμής που βασίζονται στην τεχνολογία MECA με χαμηλές οσμές που συνοδεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δίνει τη δυνατότητα για πιο άνετο περιβάλλον παραγωγής και λύσεις χαμηλής εξάνθησης για χρήση στη μαζική παραγωγή σε επιλεγμένους κλάδους. 

Kizen® 

Hot melt επόμενης γενιάς για τη σφράγιση κιβωτίων και χαρτοκιβωτίων. Δίνει τη δυνατότητα για υψηλή απόδοση παραγωγής μέσω της εξάλειψης της σπατάλης, μείωσης του βάρους επίστρωσης και υψηλής ταχύτητας σκλήρυνσης. 

BrillianceTM 

Το πρώτο συγκολλητικο ελαστικής σύνδεσης, ολεφίνης υψηλής απόδοσης στον κόσμο. H σύνθεση που συνοδεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καταργεί το δίλημμα της επιλογής μεταξύ κορυφαίας απόδοσης και μέγιστης απόδοσης λειτουργίας, εξαλείφοντας πολλές από τις δυσκολίες επεξεργασίας που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας σε καθημερινή βάση. 

Top