Όλοι οι ιστότοποι

Προϊόντα γυναικείας υγιεινής: Έξυπνες λύσεις συγκόλλησης για τον τομέα των προϊόντων υγιεινής μίας χρήσης

Ακόμη και πριν την κυκλοφορία της πρώτης μας κόλλας στερέωσης υψηλής απόδοσης για προϊόντα γυναικείας υγιεινής, η Bostik ήταν αναγνωρισμένη ως κορυφαίος εταιρικός συνεργάτης πολλών κατασκευαστών παγκοσμίως. Σήμερα, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα έξυπνων λύσεων συγκόλλησης για προϊόντα γυναικείας υγιεινής. Εξαιρετικά ισχυρά. Υψηλή απόδοση αποκόλλησης. Λιγότερα πρόσθετα. Οι κόλλες μας σας βοηθούν να παρέχετε στους πελάτες σας προϊόντα που είναι αξιόπιστα, διακριτικά και άνετα.

Αν βρίσκεστε στην αρχή κάποιου νέου εγχειρήματος ή χρειάζεστε καινοτόμες λύσεις που θα βελτιώσουν τα υπάρχοντα προϊόντα σας, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τη Bostik.

Έξυπνες εφαρμογές για τα προϊόντα γυναικείας φροντίδας 

Τοποθέτηση σερβιέτας. Οι έξυπνες λύσεις συγκόλλησης που προσφέρουμε σας δίνουν τη δυνατότητα να παράγετε σερβιέτες οι οποίες κολλούν κάθε φορά, παραμένουν στη θέση τους και δεν σκίζονται κατά την αφαίρεση. Επίσης, προσαρμόζονται εξαιρετικά και συγκολλούνται στις περισσότερες επιφανειακές τοπογραφίες υφασμάτων, υφάνσεις, επενδύσεις και επιμηκύνσεις επιφανειών. Η εξελιγμένη δυνατότητα επεξεργασίας οδηγεί σε πιο συνεπή απόδοση σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και πρόσθετων.    

Κατασκευή. Η καινοτόμος σύσταση έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετική δυνατότητα επεξεργασίας. Χαμηλό ιξώδες σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων μέσω των λιγότερων πρόσθετων και των χαμηλότερων θερμοκρασιών εφαρμογής. Επιπλέον, η συγκόλληση παραμένει σταθερή ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης. 

Ανακαλύψτε περισσότερα Συγκολλητικά Προϊόντων Προσωπικής Υγιεινής Μιας Χρήσης

Συγκολλητικά Προϊόντων Ακράτειας Ενηλίκων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
bostik-global-market-hygiene-adult-incontinence-640x480.png

Συγκολλητικά Προϊόντων Βρεφικής Φροντίδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
bostik-global-market-hygiene-baby-case-640x480.png
Top