Brands και χώρες
Η IDEAL WORK προσφέρει ΛΥΣΕΙΣ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, YΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και ΦΩΝΗ στους τεχνίτες σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ κάνοντας το όραμα των ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ, των ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ και των ΠΕΛΑΤΩΝ πραγματικότητα.
Οι λύσεις της Ideal Work, οι οποίες συμπληρώνουν τις υπάρχουσες σειρές της Bostik στον τομέα της προετοιμασίας επιφανειών και των συγκολλητικών δαπέδων, δίνουν την δυνατότητα στην Bostik να επεκτείνει την προσφορά της και να τοποθετηθεί σε μια εξειδικευμένη αγορά υψηλής αισθητικής που απευθύνεται στην ανακαίνιση επιστρώσεων και τη διακόσμηση. Η Ideal Work επωφελείται από το εμπορικό δίκτυο της Bostik για να επιταχύνει την ανάπτυξη της σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ IDEAL WORK

MICROTOPPING

Επιφάνειες χωρίς ραφές
Το Microtopping® είναι η τέλεια λύση για επιστρώσεις που προσφέρουν μία καινοτόμα ενιαία επιφάνεια χωρίς ραφές, ικανή να δώσει σε οποιοδήποτε περιβάλλον μια μοναδική εμφάνιση. Με πάχος μόνο 3 mm, αυτές οι επιστρώσεις με βάση το τσιμέντο σας επιτρέπουν να ανανεώνετε υπάρχουσες επιφάνειες σε διαφορετικά υποστρώματα χωρίς να χρειάζεται να τα αφαιρέσετε.
 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ARCHITOP

Βιομηχανική εμφάνιση
Το Architop® είναι ένα μείγμα τσιμέντου και άλλων συστατικών που με πάχος εφαρμογής μόλις τα 3 mm, σας επιτρέπει να ξεπεράσετε τα όρια πάχους και βάρους του παραδοσιακού (λείου/λεπτού) σκυροδέματος, διατηρώντας παράλληλα την ομορφιά και τη στιβαρότητά του. Επιτρέπει την προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργώντας υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα μέσα από μια σειρά χρωματικών επιλογών.
 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

LIXIO/LIXIO+

Το νέο κλασικό
Με το Lixio® ανανεώνουμε τη μεγάλη ιταλική παράδοση στο βενετσιάνικο δάπεδο. Έμβλημα του κλασικισμού, της κομψότητας και της φινέτσας, έχει τις ρίζες του στη Βενετία των Δόγηδων και έγινε γνωστό κατά την Αναγέννηση. Σήμερα, χάρη στην Ideal Work®, η βενετσιάνικη βεράντα επιστρέφει με μοντέρνο και πρωτοποριακό διακοσμητικό φινίρισμα.
 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

RASICO

Ανοιχτός αέρας, ανοιχτά μυαλά
Το Rasico® είναι μια διακοσμητική επίστρωση με βάση το τσιμέντο με πάχος μόλις 3-4 mm, για εξωτερικούς χώρους, παρέχοντας υψηλή αντοχή στη φθορά. Το Rasico® εφαρμόζεται με μυστρί πάνω σε νέα ή υπάρχοντα υποστρώματα και προσφέρει πρωτότυπα σχέδια που χαρακτηρίζονται από τα μοναδικά φινιρίσματα που μπορούν να ποικίλουν μέσω της επιλογής χρώματος και της τεχνικής εφαρμογής. Το Rasico® εφαρμόζεται γρήγορα με ελάχιστη απαίτηση υλικού και χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης υφιστάμενων υποστρωμάτων, καθιστώντας το ιδανικό για ανακαινίσεις σε βεράντες και μπαλκόνια.
 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SASSOITALIA

Φυσική ομορφιά
Το Sassoitalia® είναι ένα φυσικό σύστημα για τη δημιουργία όμορφών επιστρώσεων με πολύ μεγάλη αντοχή. Με το Sassoitalia® μπορείτε να δημιουργήσετε γεωμετρικά σχήματα, ειδικά χρωματικά εφέ και ιδιαίτερους συνδυασμούς με διάφορα υλικά όπως μάρμαρο, ασβεστόλιθο, βότσαλα και φυσική πέτρα. Το Sassoitalia® δίνει την ελευθερία σε εσάς και τον τεχνίτη εφαρμογής για να αναπτύξετε τις σχεδιαστικές και δημιουργικές σας ικανότητες.
 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

STAMPED CONCRETE

Η φύση, βελτιωμένη
 Το σταμπωτό σκυρόδεμα Ideal Work® διατηρεί την πρακτικότητα του σκυροδέματος, αλλά το μετατρέπει σε μια ελκυστική επιφάνεια που μπορεί να αναπαράγει την ομορφιά της φυσικής πέτρας, του βράχου, κεραμικών πλακιδίων, του τούβλου ακόμα και του ξύλου. Επιπλέον, η τιμή είναι ανταγωνιστική και οι χρόνοι εφαρμογής είναι εξαιρετικά γρήγοροι!
 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Top