Minden weboldal
Célunk, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt negatív hatásunkat, és növeljük pozitív hozzájárulásunkat termékeink, gyakorlataink és közösségi szerepvállalásunk révén. 

Anyavállalatunk, az Arkema által az ENSZ fejlesztési céljai alapján kidolgozott keretrendszer segítségével rendszeresen értékeljük ragasztási megoldásainkat, hogy azok közül egyre több és több járuljon hozzá a körforgásos gazdasághoz és egy fenntarthatóbb világhoz. (full stop)

 
Stratégiai hozzájárulásunk magában foglalja a kutatás-fejlesztési tevékenységeket, hogy innovatív anyagokat fejlesszünk ki annak érdekében, hogy növeljük pozitív hatásunkat, valamint a biztonság, a környezeti hatások és a sokszínűség iránti elkötelezettségünket. Arra törekszünk, hogy csökkentsük negatív hatásunkat, különösen a gyártási létesítményeink ·       szén-dioxid-kibocsátásának mérséklésével, valamint a sokszínűség és a felelős beszerzés iránti elkötelezettségünkkel. 

Csoportunk elkötelezte magát amellett, hogy mérsékli vállalati környezeti hatását azáltal, hogy 2030-ig 2019-hez képest 46%-kal csökkenti az üvegházhatású gázok közvetlen kibocsátását. (Hatótér 1, 2 és 3). Így olyan úton haladunk, amely összhangban van a Párizsi Megállapodással, hogy a globális felmelegedést az iparosodás előtti szinthez képest 1,5°C-ra korlátozzuk. 
 
Tudjon meg többet kötelezettségvállalásainkról

Fedezze fel az Arkema Csoport CSR-POLITIKÁJÁT

A vállalati Társadalmi Felelősségvállalás (Corporate Social Responsibility - CSR) az Arkema Csoport fejlesztési stratégiájának 4 pillérének egyike. Az Arkema társadalmi felelősségvállalási politikája az ENSZ Global Compact és a Responsible Care® kezdeményezést követve arra törekszik, hogy értéket teremtsen mind az érdekeltek, mind a vállalat számára 

Ennek elérése érdekében az Arkema felelős gyártóként jár el, és határozottan törekszik a folyamatos fejlődés és a működési tökéletesség politikájára; felelős innovációk által fenntartható termékeket hoz létre, és nyílt és konstruktív párbeszéd révén szoros kapcsolatot ápol az érdekelt felekkel.  

Fedezze fel az Arkema CSR POLITIKÁJÁT 

Top