Minden weboldal

Csatlakozzon hozzánk!

Fiatal, tapasztalt és szakembereket veszünk fel különböző társadalmi rétegekből. Számos munkalehetőséget kínálunk világszerte. 

A Bostikhoz való csatlakozás azt jelenti, hogy az Arkema csoport tagja lehet, amely innovatív és fenntartható megoldásokat kínáló speciális anyagokat gyárt. 

MIÉRT érdemes MINKET választani 

Jelentkezzen az Arkema weboldalán 

 

Nálunk elérhető szakmák 

Bármilyen háttérrel, tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, nálunk talál egy Önnek megfelelő munkakört! 

A csoport több mint 200 szakmát foglal magában, négy fő területre osztva: ipari, kutatási és fejlesztési, üzleti és támogató tevékenységek. 

Fedezze fel a szakmák széles választékát 

Kapcsolattartás a leendő hallgatókkal 

Hogy kapcsolatot teremtsen a leendő diplomásokkal, a Bostik az Arkemával közösen szoros együttműködést alakít ki az iskolákkal és egyetemekkel világszerte.

Tudjon meg többet a leendő diplomásokkal való kapcsolatról 

Humánerőforrás-politikánk 

Az Arkema csoport magas szintű műszaki ismeretekkel, szakértelemmel és hatékonysággal rendelkező csapatokra támaszkodik. Mivel a csapatok elengedhetetlenek a sikerhez, az Arkema folyamatosan befektet a tehetségek fejlesztésébe. 

Fedezze fel politikánkat 

Toborzási folyamatunk 

Ismerje meg felvételi folyamatunkat és azt, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy sikeres legyen az Arkema-nál. 

Tudjon meg többet 

Nők a Bostiknál 

A Bostiknál és az Arkemánál a tehetség minden formáját értékeljük. Hiszünk abban, hogy a sokszínűség és a befogadás minden területen kulcsszerepet játszik a sokoldalúbb és intelligensebb megoldások elérésében. Támogatjuk az akadémikusokat és a szakembereket mindenféle módon: megfelelő támogatást nyújtunk a munka és a magánélet egészséges egyensúlyához, mentorprogramokat a különböző tehetségek támogatására, valamint egy olyan munkakultúrát, amely befogadó és integráló. 

Top