Minden weboldal

Hatékonyság, felelősségvállalás, szolidaritás, egyszerűség, integráció 

Öt alapvető értékünk által vezérelve a Bostik és az Arkema valamennyi alkalmazottja közös jövőképet képvisel a világról. Legyen szó hétköznapi megoldásokról, melyek egyszerűek és hatékonyak, felelősségteljes üzleti tevékenységről vagy szolidaritásról azokkal a közösségekkel, ahol működünk, ezek az értékek vezérlik mindennapi cselekedeteinket. 
  
A Bostikot alkotó 7000 embert dinamizmus, kreativitás és elkötelezettség jellemzi. Sokszínűségünknek, a minket jellemző csapatszellemnek és a folyamatos fejlődésre való törekvésünknek köszönhetően olyan kultúrát teremtünk, ahol mindenki megtalálja a helyét, és ahol teljes mértékben hozzájárulhat közös céljaink eléréséhez. 
 
ISMERJE MEG CSAPATAINKAT 

Több mint 130 éves elkötelezettség az innováció iránt 

Nagy hatékonyságú és innovatív ragasztási megoldásainkat úgy terveztük, hogy jobbá tegyék az emberek életét, és megfeleljenek a jövő kihívásainak. Törekvésünk, hogy mindent, amit összeszerelünk vagy megépítünk, intelligensebbé tegyünk, és jobban alkalmazkodjunk a mindennapi életünket alakító erőkhöz. Anyagtudományi szakértelmünknek és ipari DNS-ünknek köszönhetően több mint 130 éve kínálunk ügyfeleinknek személyre szabott megoldásokat, amelyeket magas fokú innováció, rövid piacra kerülési idő, valamint nagyfokú innováció jellemez. 
 
Fedezze fel az innovációink hátterében álló történeteket 

Az Arkema ragasztási megoldások üzletága 

A Bostik az Arkema ragasztási megoldások üzletága, a speciális anyagok piacának szereplője, amely 3 erős szinergiával  rendelkező növekedési platform köré szerveződött: Korszerű anyagok, Bevonatmegoldások és Ragasztási megoldások. 
 
Az Arkema egyedülálló anyagtudományi szakértelmére támaszkodva olyan anyagokat tervez, amelyek megfelelnek az innovatív és fenntartható anyagok iránti egyre növekvő keresletnek, amelyet az új energiaforrások, az új technológiák, az erőforrások kimerülése, a mobilitás és az egyre növekvő urbanizáció kihívásai hajtanak. 
 
Tudjon meg többet anyavállalatunkról, az Arkemáról 

Top