Brands and countries

Az Arkema 2022-ben első alkalommal szerezte meg a Top Employer tanúsítványt Franciaországban, Kínában, az Egyesült Államokban és Brazíliában. A 2023-as Top Employer tanúsítványt ebben a négy országban most újra elnyerte. Ez a kitüntetés a vállalatok közösségi légkörét és humánerőforrás-gyakorlatát értékeli világszerte.

Ez az új tanúsítvány elismeri a vállalatcsoport HR-gyakorlatainak kiválóságát négy országban, melyek munkavállalóink és alkalmazottaink kétharmadát foglalkoztatják.

A Top Employers Institute éves felmérése körültekintően elemzi az Arkema HR-irányelveit, folyamatait és intézkedéseit, és egy 20 témakörre és 400 kérdésre épülő, a legjobb HR-gyakorlatok keretrendszerét alkalmazó, mélyreható vizsgálaton alapul.

Ez egy szigorú és objektív értékelési folyamat, amely a humánerőforrás minden aspektusát ellenőrzi, úgy mint: HR-stratégia, digitális HR-vezetés, munkakörnyezet/munkakörülmények, integráció, munkáltatói márka és toborzás, karriermenedzsment, értékek/etika és CSR-politika, javadalmazás és munkahelyi elismerés, elkötelezettség, sokszínűség és befogadás.
 

A Top Employers Institute tanúsítási programja lehetővé teszi a résztvevő szervezetek számára, hogy a vonzó munkáltatóként ismerjék el őket. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ismét négy, a vállalatcsoport számára nagyon fontos ország szerepel a versenyben. Ez a díj elismeri azokat a folyamatos erőfeszítéseinket, amelyeket a HR-gyakorlataink megújítása és javítása érdekében teszünk, hogy az emberi erőforrásaink kezelése terén továbbra is magas színvonalat képviselhessünk. Ez szintén hozzájárul vonzerőnk növeléséhez egy olyan időszakban, amikor Franciaországban, az Egyesült Államokban, Brazíliában és Kínában nagy kihívást jelent a munkaerő-toborzás. Végezetül pedig valódi garanciát jelent a toborzási- és karriermenedzsment-folyamataink minőségére nézve, hogy megőrizzük munkatársaink munkahelyi elkötelezettségét és jólétét.

Csoportunk évente átlagosan 1300 és 1800 alkalmazottat vesz fel világszerte, akiknek 70%-a Franciaországban, Kínában, az Egyesült Államokban és Brazíliában dolgozik.

A több mint 30 évvel ezelőtt létrehozott Top Employers Institute 123 országban már több mint 1857 szervezetet minősített.
 

Top