Belangrijkste merken

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

top

Bostik is een organisatie die volop in beweging is. Er wordt hard aan de weg getimmerd en je komt dagelijks voor nieuwe uitdagingen te staan. Met een groot team van gedreven medewerkers produceren we dagelijks een product waar onze klanten tevreden mee zijn. Daarbij is geen dag hetzelfde en dat is wat het werk zo leuk maakt. Met het hele team proberen we onze doelstellingen te behalen. Een prettige werksfeer en een gezonde dosis humor maakt dat de dagen voorbij lijken te vliegen.

Ik ben bij Bostik de uitdaging aangegaan als shiftleader voor de nieuw in te richten weekenddienst. Vanaf dag 1 voel ik me hier helemaal thuis en werd ik geaccepteerd als volwaardige collega. En dat is nooit meer veranderd. Iedereen neemt je zoals je bent en je voelt jezelf direct deel van de organisatie. Ook de ondersteuning van het management draagt daaraan bij. Zo heb ik alle vrijheid gekregen om mijn team in te richten, waarbij ik gebruik heb kunnen maken van mijn kennis en ervaring. Het continu verbeteren van processen is een van de belangrijkste taken van mijn functie.

Het hele jaar door vinden er diverse trainingen en opleidingen plaats. Van een brandblusinstructie tot een green belt opleiding, van een safety training tot een specifieke vakopleiding, er is van alles mogelijk. Ruimte genoeg om jezelf te ontwikkelen en mee te kunnen blijven groeien met het bedrijf. Ook het bedrijf groeit; zo zou ik graag de automatisering verder uitrollen om onze processen te verbeteren, waardoor we minder Persoonlijke Bescherming Middelen hoeven te gebruiken. Op die manier kunnen we een nog betere en veiligere werkplek creëren voor onze operators. Zij zijn toch de motor van het bedrijf.

De belangrijkste kernwaarde van de Bostik Way is voor mij absoluut Boldness. Het geeft echt voldoening om “out of the box” te denken en proactief verbetervoorstellen aan te dragen die ik daadwerkelijk mag implementeren. Ook het regelmatig sparren met collega’s levert kleine dingen op die we kunnen verbeteren. Zo maken we Bostik iedere dag een stukje beter.