Belangrijkste merken

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

top

Industrial adhesives

De lijmen van Bostik worden gebruikt bij het maken en monteren van producten in zeer uiteenlopende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de auto-, jacht- en vliegtuigbouwindustrie, maar ook aan verpakkingen, tapes, labels, lamineren en schoenen.

Onze industriële activiteiten zijn omvangrijk en we werken samen met enkele van de grootste namen in de industrie; van toonaangevende automerken tot de bekende reuzen in consumptiegoederen.

Construction adhesives

Onze slimme lijmen worden overal ter wereld gebruikt bij het neerzetten van nieuwe gebouwen, of juist bij het opknappen van bestaande constructies. Bostik heeft in deze sector oplossingen voor vloeren, tegels, waterproofing, afdichten, decoratie, montage en isolatie.

Slimme innovatie

Wij staan als Bostik voor innovatie.

Innovatie is een van onze belangrijkste doelen. Bij het ontwikkelen van nieuwe ‘smart adhesives’ gebruiken we dan ook de nieuwste technologische inzichten. Die aanpak werkt, want we hebben nogal wat revoluties op onze naam staan die de markt hebben veroverd. Van behanglijm op basis van aardappelzetmeel tot elastische lijm voor luiers.

Onze fascinatie voor innovatie blijft onverminderd sterk. Samen met onze klanten denken we nieuwe ideeën uit via een wereldwijd R&D-netwerk, dat bestaat uit vier internationale Smart Technology Centers en 11 regionale centra. Deze investering betaalt zich uit. 3% van onze totale omzet is namelijk terug te halen op vondsten door onze eigen R&D afdeling!