Bostik around the world

Belangrijkste merken

Duurzaam bouwen is geen concept, maar een aanpak. Het succes ervan ligt in de aandacht voor details. Op het gebied van techniek, organisatie en samenwerking bijvoorbeeld. Duurzaam (en energieneutraal) bouwen is voor ons land een relatief nieuwe aanpak: warmteverlies in de winter beperken, luchtdicht bouwen en balansventilatie. Zodra je een gebouw goed isoleert vraagt dat extra aandacht voor de details. Letterlijk!

Samenwerken

Opdrachtgever, architect, adviesbureau, groothandel of installateur, elke professional wordt permanent geconfronteerd met tijds- en financiële druk. Terwijl innovatie ontstaat als er bewust tijd wordt geïnvesteerd het nieuwe te ontdekken.

En ontdekken doe je het best samen. Met en door mensen die nieuwsgierig zijn en open staan voor nieuwe kijk op innovatie, doorontwikkeling en voor inzichten om te verbeteren. Bouwprojecten zijn tegenwoordig technisch zo complex dat alle onderdelen van een gebouw optimaal op elkaar moeten zijn afgestemd. Bovendien is ieder project anders, er is weinig repetitie-effect. Dat vraagt iedere dag opnieuw om samen te werken aan de best passende oplossing vanuit alle vakdisciplines. Vanaf het begin, tot in de details. Letterlijk én figuurlijk.

Hoogste kwaliteit

Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelen wij innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme producten van Bostik zijn overal te vinden.

Hol en sta stil!

Aandacht voor details is ons op het lijf geschreven. Wij ontwikkelen lijmen en kitten met de hoogste duurzaamheidskwalificaties en van de hoogste kwaliteit. Geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de bouw en industrie, goed voor mens en milieu. Uitermate geschikt om duurzaam en energieneutraal te bouwen. Sterker nog, dat staat ook bij ons bovenaan de agenda.

Hol en sta ook vaak genoeg stil! Bostik heeft een assortiment producten waarmee je moeiteloos aan de (technische) projecteisen van vandaag en morgen voldoet. Wij zijn nieuwsgierig en steeds op zoek naar wat beter kan. Blijf jij dat ook!

Top