Merken en landen

De sleutel tot succes?

In deze rol weet je wat er speelt in de organisatie en ben je voor allerlei praktische HR vraagstukken de rots in de branding. Jij schakelt vlot tussen de verschillende werkzaamheden en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je wilt jezelf ontwikkelen, denkt proactief mee én houdt altijd het hoofd koel! Heb je bovendien ook nog affiniteit met HR systemen, dan is dit dé rol voor jou!

Waarom kies jij voor Bostik?

 • Binnen onze internationale omgeving krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je ambities waar te maken door diverse trainingsmogelijkheden; 
 • Een functie waarin je veelzijdig bezig bent en geen enkele dag hetzelfde is;
 • Arkema / Bostik beloont je met een goed salaris, een fulltimebaan voor 38,25 uur per week, een dertiende maand en reiskostenvergoeding. Bovendien biedt Arkema/Bostik je een gunstige pensioenregeling, kan je deelnemen aan een collectieve ziekenkostenverzekering en een FiscFree regeling (een fiets aanschaffen met belastingvoordeel en sport- en vakbondscontributie declareren voor belastingvoordeel).    

Een greep uit jouw dagelijkse verantwoordelijkheden:

Het HR team administratief ondersteunen, bestaande uit 1 HR Directeur, 4 HR Business Partners, 1 Talent Manager en 1 Salaris Administrateur. Denk hierbij onder andere aan de administratie rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers, het opstellen van brieven en arbeidsovereenkomsten, een stukje verzuimadministratie en het bijhouden van het HR informatiesysteem (MyCareer). 
Tevens ben je verantwoordelijk voor het coördineren van trainingen. Je bewaakt de planning en de aanmeldingen, hebt regelmatig contact met de leveranciers/afdelingsmanagers en je verwekt de trainingen/certificaten in Cobra (SD Worx). 
Tot slot ben je lid van de Arkema Values Stuurgroep. In deze stuurgroep zorg je er samen met diverse collega’s voor dat iedereen binnen de organisatie de Arkema Values leert kennen en kan uitdragen.  
 

Wat maakt jou succesvol in deze functie?

 • Een mbo+ werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een soortgelijk werkomgeving en functie. Idealiter heb je concrete ervaring met HR software van SD Worx, Protime en Successfactors (MyCareer);
 • Je bent ondernemend, proactief en enthousiast en je kan goed zelfstandig werken; 
 • Je ziet/merkt waar je kan ontzorgen en onderneemt vervolgens voortvarend actie;
 • Je durft problemen te signaleren en zoekt graag naar de best mogelijke oplossing;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Jij bent in het bezit van een flexibele en dienstverlenende houding, maar kan tegelijkertijd ook je eigen grenzen bewaken;
 • Ordelijk en nauwkeurig en schakelt vlot tussen de verschillende werkzaamheden.

Ben jij die veelzijdige HR Medewerker die ons HR team komt versterken?

Solliciteer dan snel via de Arkema Career website via onderstaande Solliciteer NU button. Heb je nog een aantal vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Peggy Broeren van de afdeling HR via 06-86895942. Kijk ook gerust op www.bostik.com voor meer informatie over Bostik!

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van recruitmentbureaus worden niet op prijs gesteld. 

Top