Kaikki verkkosivustot

Yksinomainen Bostik -tekniikkaa

STIX A600 EVOLUTION perustuu yksinoikeuteen Bostik -tekniikkaan: GLASS BALL TECHNOLOGY, jossa on mikrokokoisia lasipalloja yhdessä erityisesti valikoitujen dispersioiden ja muiden raaka-aineiden kanssa.

Tällä tekniikalla tuotteen tiheyttä voidaan pienentää huomattavasti ja silti tuote säilyttää hyvän suorituskykynsä. Se merkitsee sitä, että samanpainoisella liimamäärällä voidaan peittää +20% enemmän pinta-alaa verrattuna tavalliseen pehmeään lattialiimaan.

Pieni tiheys helpottaa käyttöä

STIX A600 EVOLUTION koostumus helpottaa käyttöä ja työstöä pehmeän ja sujuvan levityksen ansiosta. Meidän tekniikallamme materiaali saadaan myös kevyemmäksi, joten helpompi käsittely parantaa työympäristöä. Pienellä tiheydellä on myös positiivinen vaikutus kokonaiskustannuksiin ja kuljetusten pienempiin hiilidioksidipäästöihin.

Vahvat ympäristöedut

BOSTIK STIX A600 EVOLUTION on erittäin vähäpäästöinen, mikä pitää yllä rakennuksen sisäilman laatua. Tuote on EC1 Plus -sertifioitu EMICODE-protokollan mukaan ja sillä on myös M1- ja A+ -sertifioinnit. BOSTIK STIX A600 EVOLUTION täyttää vihreiden LEED- ja BREEAM-kiinteistöluokitusjärjestelmien mukaiset vaatimukset, ja se on koostumukseltaan liuotinaineeton, ftalaatiton ja isosyanaatiton.

BOSTIK STIX A600 EVOLUTION on valmistettu 35% orgaanisesti uusiutuvista raaka-aineista: side- ja pehmennysaineet ovat kasviperäisiä. Se mahdollistaa öljypohjaisten raaka-aineiden käytön vähentämisen ja siten hiilidioksidikuorman vähentämisen tuotteen elinkaaren aikana.

BOSTIK STIX A600 EVOLUTION on pakattu osittain kierrätettyyn PCR-muoviastiaan. Kierrätetyn pakkausmateriaalin käyttö vähentää myös tuotteen hiilidioksidikuormaa sen elinkaaren aikana. Lue lisää uusista pakkauksistamme täältä!

Top