Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Wet room Foil System (VTvF & VTgF)

Bostik-vesieristysjärjestelmä VTvF-X & VTgF-X on kalvojärjestelmä, jota käytetään vesieristyksenä keraamisen pinnoitteen takana märkätilojen lattiassa ja seinissä asunnoissa ja tiloissa, joissa kuormitus on vastaava. Vesieristysjärjestelmä VTvF-X & VTgF-X on rakenteiden liikettä kestävä vesieristysjärjestelmä betonille, kevytbetonille, pinnoitteelle, tasoitetuille pinnoille ja levyrakenteille. Järjestelmän höyrynläpäisytiiviys on n. 2 000 000 s/m. Sd=47,2 m.

Sisältö

Foil Seal Cement, Foil Seal Grab, vesieristekalvo, vesieristenauha, vesieristekulma, läpivientivahvikkeet, kaivomansetti, sekä Bostik-kiinnityslaasti. Kalvon asennukseen on vaihtoehtoisia tapoja.

Wet room Liquid System (VTV10 & VTG10)

Telattava järjestelmä märkätilojen tiivistykseen. Järjestelmä suojaa erinomaisesti, ja sen höyrynläpäisytiiviys on hyvä, n. 1 500 000 s/m. Sd=35,5 m.

Sisältö

Kosteussulku 2000K, Bostik Membrane, kuitunauha, kuitukulma, läpivientivahvikkeet, kaivomansetti, sekä Bostik-kiinnityslaasti.

Wet room Liquid System 2 (VTv3 & VTg1)

Telattava järjestelmä suuriin peruskorjausprojekteihin ja uudisrakennuksiin. Järjestelmä on kehitetty erityisesti betoni- ja tasoitepinnoille suurissa rakennusprojekteissa. Järjestelmän höyrynläpäisytiiviys on n. 150 000 s/m. Sd=3,7 m.

Sisältö

Kosteussulku 6030, Bostik Membrane, kuitunauha, kuitukulma, läpivientivahvikkeet, kaivomansetti, sekä Bostik-kiinnityslaasti.

Katso Lisää

wall guide pro
Järjestelmäopas

Tutustu Lisää

Bostik Universal

Tutustu Lisää
Bostik-Banner-Nordics-Bostik-Universal-640x480.jpg
Bostik-Banner-Nordics-Bostik-Universal-640x480.jpg