Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Bostik lanseeraa STARTAC LINO, vesiperustaisen lattialiiman juuttitaustaisille linoleumimatoille, joka soveltuu myös huopataustaisille muovimatoille, neulahuopamatoille ja juuttitaustaisille kokolattiamatoille. Edistyneen kemiallisen asiantuntemuksen ansiosta liima täyttää ominaisuudet nopea ja yksinkertaisen täsmällisen asennuksen eikä liima sisällä haihtuvia liuotinaineita.

 
Resepti on luotu tarjoamaan voimakas märkäimu, joka mahdollistaa säätöjen tekemisen ilman stressiä ja auttaa saamaan täydellisen linoleumin asennuksen suorilla liitoksilla ja sileällä pinnalla. Liimalla on voimakas asennustarttuvuus jo yhden vuorokauden jälkeen ja täysi pitolujuus 4–7 vuorokauden kuluttua, mikä tekee lattiasta kestävän pitkälle tulevaisuuteen.
 
Bostik työskentelee aktiivisesti kestävän maailman ja myrkyttömän työ- ja elinympäristön puolesta. Siksi STARTAC LINO on vesiperustainen, liuotinaineeton (M1) eikä sitä ole luokiteltu terveydelle vaaralliseksi tai tulenaraksi.
 
”Haluamme helpottaa lattia-asentajia saamaan helpommin siistejä saumoja ja kuplimattomia lattioita, joka kestää todella kauan, jopa lattialle, joka on alttiina kovalle kulumiselle. Lattialiimassa on märkäimu, joka antaa samalla tasapainoisen juoksevuuden sekä hyvän pidon. Sen tulisi olla itsestään selvä valinta kaikille lattia-asentajille, jotka käyttävät linoleumia.”
- Peter Fäldt, Product Manager

Tietoa Bostikista
Bostik on maailman johtava teollisen valmistuksen asiantuntija sekä rakennus- että kuluttajamarkkinoilla. Bostik on valmistanut innovatiivisia, älykkäitä ja mukautettavia ratkaisuja arkipäiviimme jo yli vuosisadan ajan. Bostik kuuluu kemikaalikonserni Arkemaan.