Bostik around the world

 Our main brands

Bostik tuo markkinoille 3050 Fine Plus -yleistasoitteen, joka on nopeasti kovettuva, ympäristöystävällinen ja kosteussuojattu. Se sopii erinomaisesti tasoituksiin, kaatoihin ja korjaustöihin jopa 10 mm kerroksina. Tasoitteen helposti levittyvä ja hieno koostumus antaa loistavan tasaisen pinnan ja täydellisen lopputuloksen, joka on käveltävissä jo tunnin kuluttua.

3050 Fine Plus toimii hienotasoitteena upotetuille tai valetuille lattialämmityskaapeleille sekä pienempiin lattia- ja seinäkorjauksiin. Se soveltuu monenlaisille kiinteille ja puhtaille alustoille, kuten betoni, klinkkeri, PVC, linoleumi ja lastulevyille. Pohjustamattomana puhtaille, kiinteille ja ei-imeville alustoille.

Rakennusalan laatu- ja kestävyysvaatimusten mukaisesti 3050 Fine Plus on kosteussuojattu ja ympäristöystävällinen. Ympäristöystävällinen paperipakkaus on askel kohti kestävämpiä tuotepakkauksia, jotka on helppo kierrättää.

”Pyrimme ahkerasti helpottamaan asiakkaidemme työtä. Uusi, helppokäyttöinen yleistasoitteemme on kehitetty ottaen huomioon ammattilaiset ja heidän korkeat vaatimukset tuotteen käyttöominaisuuksille."
Jenny Lundegard, tuotepäällikkö, Bostik Nordics

Tietoa Bostikista
Bostik on maailman johtava teollisen valmistuksen asiantuntija sekä rakennus- että kuluttajamarkkinoilla. Bostik on valmistanut innovatiivisia, älykkäitä ja mukautettavia ratkaisuja arkipäiviimme jo yli vuosisadan ajan. Bostik kuuluu kemikaalikonserni Arkemaan. 

Top