Bostik around the world

 Our main brands

Nyt lanseeraamme uuden Bostik 1045 Fiber Quick Plus lattiatasoitteen – sementtipohjainen, kuituvahvistettu, itsestään tasoittuva, pumpattava ja itsestään kuivuva tasoitemassa, joka sallii alustasta nousevan kosteuden. Vähentääksemme raskaita nostoja, olemme valinneet tuotteelle pienemmän, 20 kg pakkauksen.

1045 Fiber Quick Plus on kuituvahvistettu, itsestään tasoittuva lattiatasoite, joka sopii sekä kaatoihin että tasoituksiin koville alustoille. Sen voi pumpata ja myös levittää käsin ohuina 4 mm:n kerroksina tai jopa paksuina 50 mm:n kerroksina. Valmis pinta tarjoaa tasaisen ja kovan alustan, jota ei tarvitse jatkokäsitellä.

1045 Fiber Quick Plus sopii erinomaisesti myös sähkö- ja vesikiertoisille lattialämmityksille.

1045 Fiber Quick Plus on ympäristöystävällinen ja sillä on M1-luokitus, mikä tarkoittaa pienempiä päästöjä ja parempaa työympäristöä. Ympäristöystävällinen, vain 20 kg paperipakkaus on valittu ergonomisista syistä vähentämään kuljetuksessa ja siirroissa tapahtuvaa työrasitusta.

”1045 Fiber Quick Plus täyttää ammattilaisille suunnatussa tuotevalikoimassamme olleen vajeen tarjoamalla lattiatasoitteen, jolla on yhtä hyvät levitysominaisuudet kuin 1040 Fiber Quick:lla, mutta jota on parannettu niin, että tuote sallii alustasta nousevan kosteuden. Lisäksi otamme ilolla vastaan mahdollisuuden lanseerata tuotteen 20 kg säkeissä.”

Jenny Lundegård, tuotepäällikkö, Bostik Nordic.

Tietoa Bostikista

Bostik on maailman johtava teollisen valmistuksen asiantuntija sekä rakennus- että kuluttajamarkkinoilla. Bostik on valmistanut innovatiivisia, älykkäitä ja mukautettavia ratkaisuja arkipäiviimme jo yli vuosisadan ajan. Bostik kuuluu kemikaalikonserni Arkemaan

Top