Merken en landen

Duurzaamheid

Onze oplossingen voor lijmen en afdichten vind je overal in de bouw, de industrie en de consumentenmarkt terug. Als ontwerpers van innovatieve oplossingen zijn wij van nature gehecht aan duurzaamheid. Daarom investeren we ook in veiligere alternatieven, duurzame verpakkingen, energiebesparing en afvalbeheer.

Ontdek hier hoe Duurzaamheid terug te vinden is in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

Bostik Academy

Als experts met passie voor ons vak, delen we onze kennis graag. We hebben veel producten voor allerlei toepassingen. Omdat het juiste product kiezen en gebruiken zo belangrijk is voor het succes van een project, zetten we ons in om u en uw klanten te leren hoe ze elke dag de beste resultaten kunnen behalen.

De "Bostik Academy" staat voor u klaar met een toegewijd team van onze beste specialisten om uw teams en klanten te scholen. Bovendien onderwerpen we onze producten en die van de concurrentie aan strenge tests in ons laboratorium, om te verzekeren dat ze voldoen aan de verwachtingen en onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Naar de Bostik Academy website  Meer informatie over het pand

Innovatief

We werken hard om onze sector te vernieuwen.

Door mee te kijken en trainingen te geven op de bouwplaats van klanten en door te luisteren naar feedback van onze partners, kunnen wij onze producten en oplossingen laten aansluiten op de wensen en behoeften in de markt.

Breed assortiment

Wij zijn een van de weinigen, zo niet de enige in de markt, die zo'n grote verscheidenheid aan producten kan verwerken op dergelijke schaal. Via ons sterke netwerk van geautomatiseerde productie-installaties kunnen wij ons eenvoudig aanpassen aan iedere ordergrootte. Wij bieden het diepste portfolio van lijmen, afdichtingsmiddelen en producten voor wand- en vloerafwerking, toegespitst op specifieke toepassingsgebieden.

Ontdek het brede productaanbod

Top