Merkevarer og land

Bostik er et sted hvor du kan vokse og utvikle dine ferdigheter!

Vårt faglige fellesskap er basert på et positivt og profesjonelt arbeidsmiljø, en lett tone og respekt for individuelle arbeidsområder.  

Vi mener at arbeidet skal være utfordrende, morsomt og arbeidsdager preget av fleksibilitet, høyt tempo og samarbeid med gode kolleger, som verdsetter din innsats. 

Våre kolleger beskriver Bostik som en spennende og utfordrende arbeidsplass. Du har friheten og muligheten til å gjøre en forskjell, og du vil alltid bli respektert og verdsatt – uansett hvor du er i organisasjonen.

Bostik – en fleksibel arbeidsplass

Vi er overbevist om at gode resultater er noe vi skaper sammen – som en laginnsats på tvers av avdelinger. Dette krever interaksjon, kunnskapsdeling og at vi støtter hverandre – fordi; Flotte resultater er noe vi skaper sammen. Det er ingen erstatning for menneskelig interaksjon og dermed feirer vi «sammenhold».  

Vi tror på en kombinert og fleksibel modell hvor du kan jobbe hjemmefra , men også på kontoret i tett samarbeid med dine kolleger.

Hvis du tror at du kan gjøre en forskjell – kan en karriere hos Bostik være noe for deg.  Bli med i et team hvor du vil ha en innvirkning.

Er du klar for å gjøre en forskjell?

Top