Merkevarer og land

I vår rolle som utvikler av innovative limløsninger og som partner for noen av de mest komplekse industrielle utfordringene, har vi i Bostik, Arkemas limløsningsdivisjon, en naturlig tilknytning til bærekraft, resirkulering og innovativt samarbeid. Nå er det på tide for oss å gå ut og intensivere tiltakene våre på alle nivåer – med ett enkelt mål i tankene: Å fortsette å redusere vårt miljøavtrykk og øke vårt positive bidrag via våre produkter, prosesser og samfunnsinnsats.

Derfor er bærekraft kjernen i våre smarte limløsninger. Ved hjelp av et rammeverk utviklet av vårt morselskap Arkema, som er forankret i FNs utviklingsmål, evaluerer vi systematisk våre limløsninger slik at stadig flere av disse bidrar til en mer sirkulær økonomi og en mer bærekraftig verden.

Vi streber etter å være forkjempere for bærekraft. Bli med oss. Lær mer om trinnene vi tar for å bevege oss mot en bærekraftig fremtid gjennom våre nye podcaster.

HØR PÅ VÅRE PODKASTER OG LES NYHETSBREVET VÅRT

Vi er overbevist om at vi bare kan nå disse målene ved å samarbeide med vårt økosystem. For å dele vår kunnskap, lære av andre og raskere skape de innovative løsningene vi trenger for å gjøre verden mer bærekraftig, har vi startet partnersamarbeid med en rekke forskjellige interessenter som f.eks. dekker kunder og industripartnere, uavhengige instanser, offentlige institusjoner og den akademiske verden.

Oppdag Arkemas retningslinjer for samfunnsansvar

Arkemas vekststrategi hviler på 4 pilarer, hvorav en er selskapets samfunnsansvar (CSR). Ved å støtte FNs Global Compact-nettverk og følge Responsible Care®-initiativet, har Arkema fokusert sitt samfunnsansvarsmål på å skape verdier for interessenter så vel som for selskapet.
For å nå målsettingen opptrer Arkema som en ansvarlig produsent som utmerker seg for kontinuerlig utvikling og førsteklasses drift ved å skape bærekraftige produkter innenfor rammen av ansvarlig innovasjon og ved å fremme nære relasjoner med interessenter gjennom en åpen og konstruktiv dialog.

OPPDAG ARKEMAS RETNINGSLINJER FOR SAMFUNNSANSVAR

Mer om miljø og bærekraft

Certificeringer, etiketter og documentation

OPPDAG MER
bostik-nordic-banner-sustainability.jpg

Bruk av biobaserte materialer - Spørsmål og svar

OPPDAG MER
bostik-no-image-bio-based-02.jpg

Grått har aldri vært så grønt

OPPDAG MER
Proxima_Banner_640x480_ofr-recycled.jpg

Bærekraftig emballasje - Spørsmål og svar

OPPDAG MER
bostik-nordic-en-sustainability-pcr.jpg
Top