Merkevarer og land

Bygg og Forbruker

Bostik er et av verdens største selskaper som spesialiserer seg på lim, tetningsmasse og byggevarer.

Fuge- & Lim

Et smart, komplett utvalg av profesjonelle løsninger og konsepter for bærekraftige og effektive innvendige og utvendige fuge- og limoppgaver. 

Monteringslim

Fuge før Maling

Fugeskum

Fire Bond

Generelle Bruksområder

Glassforsegling

Fuge i Våtområder

Fleksible Byggfuger

 

 

Vegg & Gulv 

Et komplett utvalg av profesjonelle løsninger og systemer for forberedelser og montering av alle typer gulv- og veggbelegg.

Vegglim

Flislim & Fuge

Veggsparkel

Gulvsparkel

Gulvlim for Myke Gulv

Parkettlim

Reparasjon og Montering 

For mindre reparasjoner og husholdningsprosjekter: «Ikke kast det, fiks det!

Superlim

Kontaktlim

Trelim

Epoxylim

 

Gjør-Det-Selv

Smarte produkter til hjemmefikseren!

Industriell Montering

Slitesterke Varer

Våre limsystemer brukes innen produksjon og montering av komponenter innen en rekke industrielle bransjer. Fra transport og montering, til byggkomponenter og trearbeider, samarbeider vi med ledende globale selskaper for å utvikle smartere limløsninger.

Billim

Transport og Luftfart lim

Montasjelim

 

 

Avansert emballasje

Våre limløsninger brukes i mange ulike forbrukerprodukter. Plattformen «Avansert emballasje» er spesialisert innen utvikling av innovative limløsninger for moderne emballasjeløsninger. Disse innovative løsningene reduserer brukskostnaden, øker bærekraften og forbedrer driftseffektiviteten.

Bostiks limprodukter for teip og etiketter oppfyller behovene til selv de mest krevende og utfordrende bruksområdene. Ved å forbedre produksjonseffektiviteten og øke merkevarens estetiske kvalitet oppfyller disse limproduktene for teip og etiketter dessuten behovene til våre kunder. 

Emballasjelim

Tape og etikettlim

 

Hygieneprodukter til engangsbruk (Ikke-vevde)

Våre nyskapninger har skapt evolusjonær endring innen hygieneprodukter til engangsbruk over hele verden, fra å ha utviklet det første limet for elastiske bleiebukser til å drive frem utviklingen av strekklim og det første elastiske festelimet av polyolefin. 

Smarte limløsninger levert enkelt, pålitelig og personlig, uansett hvor i verden du befinner deg. Ved å utnytte vår omfattende kunnskap om hygienemarkedets behov, stiller vi med den dedikerte kompetansen du trenger for å skape, teste og raffinere produkter som oppfyller kundenes behov og virksomhetens driftskriterier, slik at de skaper ekstra verdi for virksomheten. 

Babypleie

Feminin pleie

Voksen inkontinens

 

Top