Merkevarer og land
Om Bostik:

Vårt Selskap

Bostik er en ledende global limspesialist innen bygg, forbruker og industri. I mer enn et århundre har vi utviklet nyskapende lim- og tetningsløsninger som er smartere og mer tilpasningsdyktige til kreftene som former hverdagen. Bostiks smarte limløsninger finnes overalt, fra vugge til grav og fra hjem til arbeidsplass.

Bostik i nøkkeltall

Bostik finnes i 45 land, inkludert 54 anlegg for produksjon, distribusjon, salg og administrasjon.

Bostik, et Arkema-selskap

Bostik er forretningsenheten for limløsninger i Arkema-gruppen.  Arkema bygger på sin unike ekspertise innen materialvitenskap, og tilbyr en portefølje med ledende teknologier for å imøtekomme den stadig økende etterspørselen etter nye og bærekraftige materialer. Med en ambisjon om å bli en storaktør innen spesialmaterialer innen 2024, er konsernet delt inn i tre komplimentære, fleksible og svært nyskapende segmenter som er dedikert til spesialmaterialer – Limløsninger, Avanserte materialer og Lakkløsninger – som står for rundt 80 % av konsernets salg, samt et velposisjonert og konkurransedyktig mellomsegment.

Arkema tilbyr moderne teknologiske løsninger for å møte utfordringene innen blant annet ny energi, tilgang til vann, resirkulering, urbanisering og mobilitet, og fremmer en permanent dialog med alle interessenter. Konsernet omsatte for € 8,7 milliarder i 2019, og opererer i 55 land med 20 500 ansatte over hele verden.

En global leder innen limteknologier

Bostik er en av de største virksomhetene innen lim- og tetningsløsninger. Vi har rundt 5 000 mennesker ansatt i 50 land over fem kontinenter. Våre kunder kommer fra mange ulike markeder og de største er industriell produksjon, bygg og forbrukersektoren. 

Vi utvikler smarte lim- og tetningsløsninger for dagens og fremtidens behov

Vi følger nøye med på markedstrender og jobber kontinuerlig med banebrytende og bærekraftige løsninger rundt seks ulike R&D-plattformer.

Bostik bidrar til og drar fordeler av Arkemas kompetanse innen spesialmaterialer

Smart Nyskapning

Vår smarte identitet er bygget på nyskapning.

Vi er lidenskapelig opptatt av nyskapning, og utnytter de nyeste teknologiske fremskrittene for å utvikle «smarte» limløsninger. Våre arkiver er lastet med eksempler på Bostik-teknologier som har omdefinert markeder – fra potetstivelsesbasert tapet til elastisk lim for bleier.

I dag er vi mer enn noensinne opptatt av nyskapning. Vi innoverer sammen med kundene våre gjennom et globalt R&D-nettverk, som består av tre internasjonale sentre for smart teknologi samt 11 regionale sentre. Vi differensierer dessuten virksomheten vår gjennom denne investeringen. Derfor kom 15 % av Bostiks omsetning i 2014 fra produkter som var lansert i løpet av de tre seneste årene.

Top