Our main brands

Bostik Global

Bostik around the world

top

Brukssegment Sanitær

Der produktene brukes i våte områder som kjøkken, bad, svømmebasseng, slakterier, kjølerom, lager- og produksjonsrom for mat, kan det oppstå muggvekst. Som et resultat av temperatur, fuktighet, såperester og soppsporer i luften kan mugg vokse frem på fuktige overflater, og den kan være vanskelig å fjerne. Dette kan skje på fugemasse. Mugg kan utvikle seg ved en luftfuktighet på 60 %, og vokse enda raskere ved høyere fuktighetsnivåer.

Bostiks utvalg av profesjonelle sanitærprodukter inneholder produkter av høyeste kvalitet som alle er CE-merket. I tillegg kan vi tilby matsikre varianter, spesialformler for naturstein og marmorunderlag, samt selvfølgelig også franske A+ VOC-sertifiseringer, og noen produkter leveres også med EMICODE- og finsk M1-sertifisering.

For mer informasjon har vi utviklet en brosjyre med sanitærprodukter, der vi forklarer de ulike typene sertifiseringer samt hvordan en korrekt, langvarig fuge bør beregnes. Våre tekniske representanter er alltid tilgjengelige for tekniske spørsmål og produktanbefalinger.  

Support & Forklaring

For bruksområder Sanitær har vi utviklet en dedikert brosjyre der vi forklarer i detalj alle sertifiseringer, hele produktutvalget og alt du trenger å vite om våre produkter. Vi tilbyr også en teknisk publikasjon på nettsidene våre, som forklarer fremvekst av mugg og hvordan man kan forhindre dette. For mer support kan du ved å bruke produktvelgeren finne det mest passende silikonproduktet for ditt bruksområde.

Produktkarakteristikken og ytelsene til alle produktene utvikles og optimaliseres i tett samarbeid med profesjonelle innen tetningsbransjen. Dette er for å sikre at både profesjonelle og forbrukeren kan bruke et høykvalitetsprodukt på den mest praktiske måten og med best mulig resultat.

 

Våre Produkter

Oppdag Mer

Monteringslim

Oppdag Mer
Bostik-Banner-Nordics-Grabs-640x480.jpg
Bostik-Banner-Nordics-Grabs-640x480.jpg

Fuge før Maling

Oppdag Mer
GROUP IMAGE DECORATION  PAINT.jpg
GROUP IMAGE DECORATION PAINT.jpg

Fire Bond

Oppdag Mer
Bostik-Banner-Nordics-Fire-Bond-640x480.jpg
Bostik-Banner-Nordics-Fire-Bond-640x480.jpg

Generelle Bruksområder

Oppdag Mer
GROUP IMAGE GENERAL PURPOSE.jpg
GROUP IMAGE GENERAL PURPOSE.jpg

Fleksible Byggfuger

Oppdag Mer
GROUP IMAGE CONSTRUCTION  FACADE.jpg
GROUP IMAGE CONSTRUCTION FACADE.jpg