Bostik around the world

 Our main brands

Eksklusiv Bostik-teknologi

STIX A600 EVOLUTION er basert på Bostiks eksklusive teknologi: GLASS BALL TECHNOLOGY, som er laget av mikrosfærer i glass i kombinasjon med spesielt utvalgte dispersjoner og andre råvarer.

Denne teknologien gjør det mulig å betydelig redusere produktets tetthet, samtidig som produktets høye ytelse opprettholdes. Dette betyr at + 20 % overflate kan dekkes for samme vekt som et vanlig mykt gulvlim.

Lav tetthet for enkel påføring

Konsistensen til STIX A600 EVOLUTION gir en mykt og smidig påføring for enkel bruk og behandling. Vår teknologi betyr også et lettere materiale som bidrar til et bedre arbeidsmiljø på grunn av den enklere håndteringen. Den lavere tettheten har også en positiv effekt på totalkostnaden med reduserte karbondioksidutslipp fra transport.

Sterke miljøressurser

BOSTIK STIX A600 EVOLUTION er svært lavemitterende , noe som bidrar til å bevare bygningens inneklima. Produktet er sertifisert med EC1 Plus i henhold til EMICODE-protokollen og har også M1- og A+-sertifiseringer. BOSTIK STIX A600 EVOLUTION oppfyller kravene i henhold til grønne bygningsklassifiseringssystemer som LEED og BREEAM og har en løsemiddelfri, fltalatfri og isocyanatfri formulering.

BOSTIK STIX A600 EVOLUTION er laget av 35 % organiske fornybare råvarer: bindemidler og myknere av vegetabilsk opprinnelse. Dette gjør det mulig å redusere bruken av oljebaserte råvarer og dermed redusere karbonavtrykket i løpet av livssyklusen.

BOSTIK STIX A600 EVOLUTION er pakket i en delvis resirkulert PCR plastbøtte. Bruk av resirkulerte materialer i emballasjen bidrar også til å redusere produktets karbonavtrykk i løpet av livssyklusen. Les mer om våre nye forpakninger her!

Top