Our main brands

Bostik Global

Bostik around the world

top

Bostik er først på markedet med Foiltac 1C, et unikt 1-komponents monteringslim for tettesjiktfolie. Limet har en høy limstyrke og lettarbeidet. Da limet er i pulverform, er det frostbestandig og kan lagres tørt og kaldt, noe som sparer unødig transport av væske. I tilegg er emballasjen resirkulerbar.

 
Det er enkelt å blande nøyaktig mengde som forventes å gå (0,6 kg/kvm) samtidig som åpningstiden er ekstra lang. Limet lukter mye mindre enn alternative produkter og er lyst hvitt, noe som skaper et bedre og friskere arbeidsmiljø. Konsistensen er jevn og kompatibel med god monteringshugg som letter montering av folien.
 
Den miljøsmarte papiremballasjen er et skritt mot målet om bærekraftig emballasje som lett kan gjenvinnes.
 
«Vi er stolte av å kunne bidra med produktutvikling som er bedre for både håndverkeren og miljøet. Håndverkeren får et lim som er mer fleksibelt å blande og lett å påføre takket være den jevne konsistensen. Fra et miljømessig synspunkt erstatter vi et 2-komponent produkt i to forpakninger med et 1-komponent produkt i én forpakning laget av resirkulerbart papir.
- Christer Carlström, Technical Support Manager Bostik Northern Europe
 
Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.