Our main brands

Bostik Global

Bostik around the world

top

Bostik lanserer STARTAC LINO, et vannbasert gulvlim for linoleumbelegg med jutebakside som også fungerer for liming av vinylbelegg med filtbakside, nålefilt og heldekkende tepper med jutebakside. Takket være avansert kjemisk ekspertise oppfyller limet egenskaper for rask og enkel presisjonspåføring og er også fri for flyktige løsemidler.

 
Formelen er laget for å gi et sterkt våtsug, som muliggjør justering uten stress og forenkler en perfekt linoleumlegging med rette skjøter og en jevn overflate. Limet har en svært høy limstyrke allerede etter 24 timer og full limstyrke etter 4-7 dager, noe som gir et holdbartgulv i lang tid.
 
Bostik jobber aktivt for en bærekraftig verden og et giftfritt arbeids- og bomiljø. Derfor er STARTAC LINO vannbasert, løsemiddelfri (M1) og ikke klassifisert som brann- eller helsefarlig.
 
«Vi ønsker å gjøre det lettere for gulvleggeren å enkelt få fine fuger og et gulv uten bobler som varer lenge, selv på gulv som er utsatt for hard slitasje. Gulvlimet har et våtsug som gir en balansert overenstemmelse og samtidig det rette hugget. For alle gulvleggere som jobber med linoleum bør dette være et åpenbart valg.»
- Peter Fäldt, Product Manager

Om Bostik
Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.