Our main brands

Bostik Global

Bostik around the world

top

Bostik lanserer nå SMART PRO, en serie lim og fugeløsninger der førsteklasses produkter møter dagens høye utfordringer og krav i alle prosjekttyper. Serien inneholder totalt 8 produktgrupper med totalt 15 produkter som alla er smarte, fleksible, raske og miljøvennlige.

 
SMART PRO-serien består av kvalitetssikrede lim og fugeløsninger, alltid med et varig resultat. Monteringslimet har et imponerende direkte hugg og hurtig herding. Den profesjonelle tilpasningen gjør produktene enkle å bruke, noe som sparer tid og reduserer kostnadene. Flere av produktene er tilgjengelige i både patroner (290 ml) og pølser (600 ml) som gjør at produktene fungerer for både små og store prosjekt.
Alle produkter i serien er utviklet for å oppfylle bransjens miljøkrav. Det gir et bedre arbeidsmiljø for håndverkere som unngår skadelige utslipp og løsemidler. De fleste produktene er merket med EC1 og M1.
 
”Med SMART PRO-serien ønsker vi å gjøre de profesjonelle enda bedre! Fleksible lim og fugeløsninger med rask arbeidstid for en tids- og kostnadseffektiv måte å jobbe på. Produktene er også miljøsertifiserte for bærekraftig konstruksjon for fremtiden.”
- Jasper Cole, produktsjef, Bostik Nordics.

Om Bostik
Bostik er en verdensledende spesialist innen industriell produksjon og i bygg- og forbrukermarkedet. I mer enn et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpassbare til det som former folks hverdag. Bostik er en del av den kjemiske gruppen Arkema.