Merken en landen
In deze handleiding benoemen we de cruciale stappen om ervoor te zorgen dat jouw kitvoegen niet alleen stevig zijn, maar ook bestand tegen de tand des tijds.

Van de juiste voorbereiding van diverse ondergronden tot het kiezen van de perfecte kit voor elke toepassing; wij bieden jou de expertise die nodig is om elk project naar een hoger niveau te tillen.

Om duurzame kitvoegen te creëren, is het belangrijk dat de kit goed hecht aan de ondergrond.

De sterkte van de kit-ondergrondverbinding hangt af van verschillende factoren, waaronder de sterkte en geschiktheid van de ondergrond, de voorbehandeling ervan, en de staat van de ondergrond tijdens het aanbrengen van de kit. Daarnaast kan het nodig zijn een hechtprimer toe te passen. Het is ook essentieel om de kit op de juiste manier aan te brengen.

Verschillende ondergronden vereisen specifieke behandelingen, zoals het reinigen, ontvetten, en eventueel primen van de ondergrond. Het is ook belangrijk rekening te houden met de staat en tolerantie van de ondergrond, evenals de droog- en vorstvrije omstandigheden tijdens het aanbrengen van de kit.

Bij twijfel over de hechting is het raadzaam een hechtingsproef uit te voeren.

Door deze richtlijnen te volgen, kunnen duurzame en sterke kitvoegen worden gerealiseerd.

Zo maak je van elke kitvoeg een langdurig succes.

Of je nu een professional in de bouw bent of een doe-het-zelver die streeft naar perfectie, deze whitepaper geeft jou de juiste kennis voor het realiseren van optimale hechting en prestaties.

Download nu de whitepaper

Top