Bostik around the world

 Our main brands

Een Carrière bij Bostik

Kijk verder dan de ontdekkingen en kies voor Bostik, onderdeel van Arkema. Bij Arkema werk je in een internationaal, innovatief en verantwoordelijk bedrijf.

Wij vinden het belangrijk dat onze activiteiten een positieve bijdrage leveren aan onze wereldwijde samenleving, ook voor toekomstige generaties. Als je bij ons komt werken, help je de wereld van morgen vorm te geven. Bostik is een belangrijke dochter van de Arkema-Groep. Werken bij Bostik betekent dat je deel uitmaakt van onze groeiende ambities.

Kom bij Bostik Werken

Wij zijn op zoek naar zowel starters op de arbeidsmarkt als ervaren en deskundige mensen met een brede achtergrond. Denk daarbij aan bedrijfs-, marketing-, financiële, productie- en ondersteunende functies.

Meer Over wat we Kunnen Bieden

De Arkema-Groep bestaat uit teams met een hoog niveau aan technische competentie, professionalisme en prestaties. De Groep investeert in de ontwikkeling van haar menselijk talent.

Ontdek jouw Vak binnen Ons Bedrijf

Wat je opleiding, ervaringsniveau en kennisniveau ook is, met jouw vak kun je vast bij ons aan de slag! Binnen de Groep zijn er meer dan 200 verschillende vakgebieden, die zijn ondergebracht in vier onderdelen: industriële productie, R&D, bedrijfsvoering en ondersteunende functies.

Ga je Binnenkort Afstuderen?

Samen met Arkema bouwt Bostik wereldwijd aan goede banden met scholen en universiteiten om  toekomstige afgestudeerden kennis te laten maken met onze bedrijven.

Top