Merken en landen

Bouw & Consument

Verlijmen & Afdichten

Een slim en compleet aanbod van professionele oplossingen en concepten voor het duurzaam en efficiënt afdichten en verlijmen. Zowel voor binnen als buiten.

Gevelplaatverlijming Daksystemen
Sanitairkitten Steenstripverlijming
Lijmen Energiebesparing & Luchtdicht Bouwen
Beglazingskitten Fire Protect
Decoratie & Verf Schuimen
Producten voor algemeen gebruik Hovenierstechniek

Wand & Vloer

Een compleet aanbod professionele oplossingen en systemen voor het voorbehandelen en plaatsen van allerlei soorten bekledingen op wanden en vloeren.

Wandlijmen

voor behang en wandbekleding van glasvezel, textiel en vinyl

Tegel & Stucco

Keramische tegellijmen, natte ruimtesystemen, voegmiddelen, mortels

 

Voorbehandeling muren

Vulstoffen, pleisters, primers, verwijderaars, isolatiemateriaal

Voorbehandeling vloeren

Zandcementvloeren, primers, ondervloeren, zelf-nivellerende dekvloeren, vochtschermen

Soepele vloeren

Lijmen en oplossingen voor LVT, tapijt, vinyl, rubber, linoleum

Houten vloeren

Lijmen en oplossingen

Industriële Assemblage

Duurzame Goederen

Onze lijmsystemen worden gebruikt bij de productie en assemblage van onderdelen in verschillende industriële sectoren. Van transport en assemblage tot bouwcomponenten en houtbewerking, wij werken samen met wereldwijde productieleiders bij het innoveren van slimmere lijmen.

Lucht- & Ruimtevaart Structurele lijmen
Assemblage Autoindustrie & Algemeen Transport
Bouwcomponenten & Houtbewerking Lamineren & textiel
Engineering lijmen Filtersystemen

Geavanceerde Verpakkingen

Onze lijmoplossingen worden in veel consumentengoederen toegepast. Het R&D platform "Advanced Packaging" is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve lijmen voor moderne verpakkingstoepassingen. Deze innovatieve oplossingen verlagen de gebruikskosten, verbeteren de duurzaamheid en verhogen de operationele efficiëntie.

De tapes en labels van Bostik voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende en uitdagende toepassingen. Doordat ze de productie efficiënter maken en de uitstraling van een merk verbeteren, komen onze producten tegemoet aan de wensen van onze klanten.

Flexibele verpakkingen

Papier, Karton & Consumentenverpakkingen

Tape & labels

Hygiënische Wegwerpartikelen

Van de ontwikkeling van de eerste kleefstof voor elastische randen van luierbroekjes tot geavanceerde rekbare kleefstoffen op basis van polyolefine; onze innovaties hebben wereldwijd voor ingrijpende veranderingen binnen de industrie voor hygiënische wegwerpartikelen gezorgd.

Slimme kleefstofoplossingen voor eenvoudige en gelijkmatige prestaties en producties, waar ter wereld u zich ook bevindt. We hebben een diepgaand inzicht in de behoeften van de hygiënemarkt. Door dit inzicht toe te passen, kunnen we u de toegewijde expertise bieden die u nodig heeft om producten te maken, te testen en te verfijnen die gericht zijn op klanttevredenheid, voldoen aan operationele criteria en zo uiteindelijk waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Babyverzorging

Vrouwelijke hygiëne

Incontinentiemateriaal volwassenen

Top