Merken en landen

Experts in hygiëne voor eenmalig gebruik

Bostik is al vrijwel vijftig jaar een baanbreker binnen in het ontwikkelen van slimme kleefstoffen voor hygiëne voor eenmalig gebruik.

Van de ontwikkeling van de eerste kleefstof voor elastische randen van luierbroekjes tot geavanceerde rekbare kleefstoffen, onze innovaties zorgen wereldwijd voor ingrijpende veranderingen binnen de industrie voor hygiënische wegwerpartikelen.

Slimmere lijmen die meer bieden

Een slimme kleefstof is een lijm die hygiëne voor eenmalig gebruik in staat stelt zijn taak te volbrengen: er op discrete wijze voor zorgen dat de drager droog blijft en zich comfortabel voelt. Het optimaliseert tevens het fabricageproces door de efficiëntie te verbeteren, de kosten te reduceren en de aanpasbaarheid uit te breiden.

Dankzij innovatie en samenwerking kan Bostik u bij elke stap van uw project meerwaarde bieden. Onze ultra geavanceerde coaters, complete en polyvalente testfaciliteiten en hoogwaardige technische storingsdienst beperken machinestilstanden en het gedoe rond het testen op uw eigen lijnen... zonder onze betrouwbare expertise te vergeten. Ons productontwikkelingsteam beschikt over de nodige ervaring om u krachtige verbindingen en globale prestaties te garanderen. En daar onze specifieke marktexperts de opkomende trends en veranderingen scherp in de gaten houden, helpen we u de deze met succes het hoofd te bieden. Als u een nieuw idee heeft of een project wilt starten, is het hoog tijd om contact op te nemen met Bostik.

Bostik wereldwijd

De industrie voor hygiëne voor eenmalig gebruik is wereldwijd verspreid en Bostik heeft dan ook zijn grenzen verlegd om zijn internationale klanten ten van dienst te kunnen zijn. Onze productie- en marketingactiviteit strekt zich uit over meer dan 50 landen. Onze klanten worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen - dunnere kernlagen, betere absorptie, verhoogde zachtheid, nieuwe substraten- en we zijn er klaar voor slimme oplossingen te bieden voor gelijkmatige prestaties en producties... ongeacht de plaats van productie of uw behoeften.

Als een afdeling onderdeel van Bostik Worldwide, bundelen we de ervaring van onderzoekers en chemici uit vijf continenten. Ons naadloze internationale netwerk stelt ons in staat bestellingen van elke omvang af te handelen en biedt ons de nodige flexibiliteit om zich ons snel aan de veranderingen op de markt aan te passen. Daarnaast kunt u rekenen op betrouwbare leveringen via onze efficiënte, betrouwbare leveringsketen.

Kennis delen in de BOSTIK ACADEMY

Ons kenniscentrum door en voor professionals!

Bij Bostik ACADEMY kun je terecht voor een trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. Ons bekwame technische team geeft je op een praktische manier informatie over ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de branche. Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte trainingen aanbieden voor teams. Laat het ons weten!

Ontdek de Bostik Academy

Ontdek meer over Lijm voor hygiëne voor eenmalig gebruik

Incontinentiemateriaal volwassenen

Meer informatie
bostik-global-market-hygiene-adult-incontinence-640x480.png

Vrouwelijke hygiëne

Meer informatie
bostik-global-market-hygiene-feminine-hygiene-640x480.png
Top