Merken en landen

Voortbouwend op haar unieke expertise in de materiaalwetenschap, biedt Arkema een hele range eersteklas technologieën om te voldoen aan de continu groeiende vraag naar nieuwe en duurzame materialen. Arkema wil zich vanaf 2024 puur profileren als marktspeler op het gebied van specialistische hoogwaardige materialen, binnen drie complementaire, veerkrachtige en zeer innovatieve segmenten: Lijmen, Geavanceerde Materialen en Coatings. Samen zijn deze segmenten goed voor 80% van de omzet van de Groep en een goed gepositioneerd en concurrerend tussensegment.

Arkema biedt geavanceerde technologische oplossingen die tegemoet komen aan de uitdagingen die onder andere de energietransitie, toegang tot water, recycling, verstedelijking en mobiliteit met zich meebrengen. Hierbij overleggen we altijd met alle belanghebbenden. De verkoopcijfers van de Groep bedroegen € 8,7 miljard in 2019. De Groep is met 20.500 werknemers wereldwijd actief in circa 55 landen.

Bezoek de Arkema Website

Bostik is onderdeel van de Arkema Groep, een grote speler op het gebied van specialistische chemicaliën die innovatieve en duurzame oplossingen biedt

Top