Merken en landen

ATTACHED TO YOUR WORLD

In een wereld van het nieuwe werken garanderen smart adhesives een veilige en flexibele werkomgeving

Wie is Bostik?

Bostik opereert als zelfstandige onderneming onder de vlag van de multinational Arkema. We richten ons daarbij op vier ‘business units’, waarvan Construction & Consumer (C&C) in de Benelux het meest uitgebreid is, hier ligt de focus op de bouw.

Onder de Business Unit Construction & Consumer Benelux werken zo’n 450 collega’s, verdeeld over drie verschillende locaties: Oosterhout (NB), Giessen en Nazareth (nabij Gent). Je vindt op deze locaties kantoren, maar in Oosterhout en Giessen heeft Bostik ook toonaangevende productielocaties waar we hoogwaardige kitten en lijmen produceren.

Onze business gaat over veel meer dan dingen aan elkaar vast plakken. Al meer dan een eeuw ontwikkelen we slimme oplossingen die ons dagelijks leven verbeteren.

Bostik lijmen, kitten en afdichtingsmiddelen vind je eigenlijk overal. Van thuis tot op kantoor, van voedsel tot vervoer; onze lijmsystemen zijn te gebruiken voor ontelbare toepassingen. Onze producten lijken zo op het eerste gezicht doodnormaal, maar hun impact is zeer groot. Want door middel van onze producten hopen we de wereld wat veiliger, flexibeler en efficiënter te maken.

Wat doet Bostik?

Bostik is een wereldspeler en trendsetter in de ontwikkeling, productie en verkoop van slimme lijmoplossingen. Met 14 Research & Technology Centers, meer dan 50 productielocaties, 6000 medewerkers en 130 jaar ervaring zijn we actief in 46 landen. En naast dit interessante internationale karakter, is werken bij Bostik vooral ook héél gezellig.

Construction adhesives

Onze slimme lijmen worden overal ter wereld gebruikt bij het neerzetten van nieuwe gebouwen, of juist bij het opknappen van bestaande constructies. Bostik heeft in deze sector oplossingen voor vloeren, tegels, waterproofing, afdichten, decoratie, montage en isolatie.

Industrial adhesives

De lijmen van Bostik worden gebruikt bij het maken en monteren van producten in zeer uiteenlopende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de auto-, jacht- en vliegtuigbouwindustrie, maar ook aan verpakkingen, tapes, labels, lamineren en schoenen.

Onze industriële activiteiten zijn omvangrijk en we werken samen met enkele van de grootste namen in de industrie; van toonaangevende automerken tot de bekende reuzen in consumptiegoederen.

Slimme innovatie

Wij staan als Bostik voor innovatie. Bij het ontwikkelen van nieuwe lijmoplossingen gebruiken we dan ook de nieuwste technologische inzichten. Die aanpak werkt, want we hebben nogal wat revoluties op onze naam staan die de markt hebben veroverd. Van behanglijm op basis van aardappelzetmeel tot elastische lijm voor luiers.

Top