Merken en landen

Bij Bostik is er veel vrijheid. Van je leidinggevende en de organisatie krijg je duidelijke doelstellingen mee, maar daarbinnen is er veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap. Dat spreekt mij erg aan!

Elke dag is anders bij Bostik. Zo zijn er dagen waarop ik start met een goede dosis enthousiasme en positieve energie, maar het kan ook voorkomen dat ik gezond gespannen ben omdat ik een lastig gesprek met een klant moet voeren. Maar dat hoort ook bij een bedrijf als Bostik. Het is een mooi merk en marktleider op het gebied van lijmoplossingen en afdichtingsmiddelen dat echt kwalitatieve producten in het portfolio heeft. Juist daardoor heb ik ook de kans gekregen om mij echt te specialiseren. Dat doe ik overigens niet alleen, maar ook echt met mijn team. Zo denk ik nog steeds met veel plezier terug aan een salesmeeting in Zeeland. Hier combineerden we inhoud en strategie met leuke activiteiten en teambuilding. Samen hebben we supertoffe dagen gehad en elkaar zo ook beter leren kennen.

Daarnaast ben ik actief in de ondernemingsraad, waardoor ik de kans krijg om me ook breder te ontwikkelen buiten mijn functie om. We komen bij Bostik niets te kort op dit vlak vind ik!

Af en toe mis ik nog wel een beetje de betrokkenheid van Bostik bij haar medewerkers i.c.m. hun familie. Ik zou wel graag een open dag zien, of een Sinterklaasviering voor de kinderen. En het fijne van Bostik is, is dat het serieus aan de slag gaat met dit soort ideeën. Dat past ook wel binnen onze cultuur en de 5 kernwaarden die hieraan verbonden zijn. In dit specifieke geval denk ik aan de kernwaarde Simplicity, vanwege de open communicatie binnen de organisatie en richting klanten. Maar ook Inclusion vind ik belangrijk. Want ondanks het feit dat we als organisatie steeds groter worden, hebben we nog steeds veel respect voor elkaar. Je kunt bij Bostik jezelf zijn en je wordt serieus genomen.

Top