Merken en landen

Ik heb in eerste instantie voor Bostik gekozen uit reistijd-overweging. Het lab van mijn oude werkgever is op een gegeven moment naar een heel eind uit mijn buurt verhuisd, waardoor ik een kale reistijd van 70 minuten had. Dat was voor mij toch echt te ver om nog heel lang vol te houden. Daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een andere baan. Nu had ik via-via vernomen dat de werksfeer bij Bostik goed was. Daarom heb ik een kennis bij Bostik gevraagd om kruiwagen voor mij te zijn. Zo is uiteindelijk het balletje gaan rollen. De sollicitatie bevestigde voor mij het gevoel dat de sfeer goed was en werd het voor mij duidelijk dat er bij Bostik producen worden geformuleerd en ontwikkeld. Dat is voor mij als specialist in de chemie heel belangrijk!

Bij Bostik kan ik heel breed werken. Ik ontwikkel niet alleen producten, maar ik werk ook nauw samen met andere afdelingen zoals het Center of Excellence, de productie, inkoop en zelfs het andere einde van de keten; sales! Dat maakt het werk heel leuk en divers.

Bostik is een hele platte organisatie, dus je ontvangt snel feedback. Collega’s durven te zeggen waar het op staat en bepaalde beslissingen hoeven niet eerst door allerlei managementlagen goedgekeurd te worden. Het gevaar daarvan is echter ook dat men hier niet zo goed is in filteren. We moeten denk ik goed beseffen dat al die mailtjes heel veel tijd kosten en al die CC’tjes werken heel rommelig. Maar afgezien van dat, heb ik het hier ontzettend naar mijn zin!

Top