Merken en landen

De connectie en samenwerking binnen ons Customer Service team zijn voor mij onmisbaar. Het zijn niet alleen collega's; het zijn leuke mensen, ondanks onze verschillen. Wat me bijzonder aanspreekt, is het vertrouwen dat in mij als medewerker wordt gesteld. Ik krijg de vrijheid en verantwoordelijkheid die mijn werkplezier aanzienlijk bevorderen.

Natuurlijk, net als elk bedrijf, heeft Bostik zijn uitdagingen. Soms schiet de organisatie brede communicatie tekort, vooral bij veranderingen waarbij niet alle afdelingen zijn betrokken. Mijn suggestie voor verbetering zou zijn om de communicatie open te houden en bij wijzigingen te peilen bij alle afdelingen, zodat iedereen zich gehoord voelt. Ook zouden we het klantperspectief wat meer aan kunnen houden, en niet alleen enkel Branded klanten, maar ook de grote IKA Klanten. Die kunnen veeleisend zijn, maar het levert uiteindelijk ook veel op. 

Wat Bostik uniek maakt, is de waarde die wordt gehecht aan inclusie. Voor mij is dit de belangrijkste waarde, omdat we er samen wat van moeten maken. Ik zie dit vooral terug in de vooruitgang die ons Customer Service team de afgelopen twee jaar heeft geboekt. We waren eilandjes bij mijn binnenkomst, maar nu zijn we sterk verbonden.

Aan nieuwe collega's zou ik adviseren om vooral zichzelf te zijn. Neem de tijd om het bedrijf te leren kennen en te omarmen, en durf op ontdekking te gaan bij andere afdelingen. Iedereen is behulpzaam en staat klaar om je te verwelkomen. Zo wordt je niet alleen een collega, maar ook een deel van de Bostik-familie. 

Top