Merken en landen

Bij Bostik werken is zo tof omdat het een internationaal bedrijf is, maar wel een open karakter heeft. Je kunt zo bij iedereen binnenstappen. Ook de contacten met collega’s, gasten en mensen aan de telefoon geven kleur aan mijn werk. Zeker in moeilijk tijden blijf ik het fijn vinden om naar mijn werk te komen. Zo heb ik het gevoel dat ik mijn steentje kan bijdragen.

Zo’n 25 jaar geleden werkte ik al hier, toen bij het voormalige Den Braven en altijd met veel plezier. Vier jaar geleden zag ik echter weer een functie bij het bedrijf, nu voor een parttime functie bij de receptie. Omdat ik al zulke goede ervaringen had, heb ik meteen gereageerd en ben ik ook aangenomen!

De kernwaarden PerformanceEmpowerment en Simplicity vind ik wel bij mezelf passen. Ik vind dat het succes van iedere relatie, of dat nu zakelijk of privé is, staat of valt bij het nakomen van afspraken. Bij Bostik hoor je bijvoorbeeld vaak dat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. En dat is ook echt zo. Hier krijg ik de kans om nieuwe dingen te leren binnen mijn functie en cursussen te volgen.

Top