Merken en landen

Bij Bostik ervaar ik een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is, wat het werk uitdagend houdt. De sfeer is bijzonder goed, en zijn we volop in verandering. Hier krijg je veel mogelijkheden om mee te denken en jezelf te ontwikkelen. De combinatie van deze kansen met goede arbeidsvoorwaarden maakt dat ik met veel plezier mijn functie als Teamlead Export en IKA vervul.

Zoals in elk bedrijf, zijn er aspecten die minder ideaal zijn. Voor mij zijn sommige processen onduidelijk of overstijgen ze de organisatie, waardoor ik minder invloed heb op de doorlooptijd.

Een verbeterpunt voor Bostik zou zijn om een duidelijke organisatiestructuur te creëren, waarin taken en verantwoordelijkheden helder zijn benoemd. Hier wordt al aan wordt gewerkt, maar er is ruimte voor verdere verbetering.

Van de Arkema-Bostik Values spreekt Solidarity mij het meest aan. We motiveren en coachen elkaar, werken samen op een prettige manier en staan klaar om anderen te helpen, met een luisterend oor als het nodig is.

Aan nieuwe collega's zou ik als tip willen geven: gun jezelf de tijd om het bedrijf goed te leren kennen. Geef jezelf de ruimte om te groeien en ontdek de mogelijkheden die Bostik te bieden heeft.

Top