Merken en landen

Bij Bostik volgen we de waarden van ons moederbedrijf Arkema, een beursgenoteerde wereldwijde firma uit Frankrijk. We zetten ons in voor duurzaamheid, innovatie en integriteit. Hier ben je niet alleen een werknemer; je bent een essentieel onderdeel van een grotere visie. Het is een plek waar prachtige ontwikkelingen plaatsvinden, en waar we geloven in het stimuleren van groei, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. 


Op onze dynamische werkvloer is geen dag hetzelfde. Samenwerking staat centraal, en we helpen medewerkers om hun talenten te ontplooien. Bij Bostik investeren we in jouw succes en geloven we dat de kracht van het collectief leidt tot indrukwekkende prestaties.


Wij hechten enorm veel waarde aan onze medewerkers, want zij zijn het hart van ons bedrijf. Als Management Team geloven we in een open cultuur, waarin de deur altijd openstaat voor iedereen. Jouw stem telt, en we moedigen actieve deelname aan in het vormgeven van de toekomst van Bostik. 


Samen met ons Management Team zetten we graag de schouders eronder. Trots zijn we om onderdeel van dit bedrijf te zijn. We koesteren de mogelijkheid om bij te dragen aan een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd, welkom voelt en zich kan ontwikkelen.


Bij Bostik zijn we niet zomaar collega's; we zijn een hecht team, dat bouwt aan een veelbelovende toekomst. Dus, stap in de wereld van Bostik, waar jouw talent wordt erkend, gewaardeerd en gevierd. 


Welkom bij Bostik, waar samenwerking, groei en trots samenkomen in een unieke werkomgeving! Innoveer met ons, bouw mee aan de toekomst, en laat jouw talent schitteren in de wereld van Bostik!

Top