Merken en landen

Bostik, een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijmen, kitten, egalines, en afdichtingsproducten voor de bouw-, consumenten- en de industriële markt, heeft een nieuwe promotionele  ‘Eye Catcher’ onthuld op de 180 meter hoge gevel van de Citibank toren op de Bund in Shanghai (China).

  Deze reclamecampagne is (voorlopig) de laatste in een reeks van bijzondere campagnes die ontworpen zijn om voor het merk Bostik wereldwijd op een originele wijze merkbekendheid te creëren.In Europa sponsort Bostik sinds 2015 de Tour de France en heeft het vorig jaar samengewerkt met Transavia Airlines om de merkbekendheid te vergroten door met een Bostik bestickerde Boeing 737-800 tussen 20 Europese landen te vliegen.In Noord-Amerika sponsorde Bostik dit jaar de succesvolle “Design ’N Gather’ Mosaic Design Competition met een opvallende reclamecampagne in de vorm van een zeppelin om de mogelijkheden van Bostik voor de architect en designers wereld te laten zien tijdens de HD Expo en the American Institute of Architects (AIA) Show. Tijdens de aankondiging van de campagne verklaarde Bernard Pinatel, Executive Vice President van het High Performance Materials segment van Arkema, Chairman en CEO van Bostik: ‘Wij zijn trots om het laatste onderdeel van de wereldwijde promotieactiviteiten te mogen onthullen, welke representatief staat voor onze eerste bijzonder opvallende reclamecampagne in Azië. De globalisatie van het merk Bostik is een belangrijk element in onze groeistrategie en ik heb het volle vertrouwen dat dit een geweldige rol zal spelen in de groei van de bewustmaking van ons merk en de mogelijkheden ervan in China. Over Bostik, een onderdeel van ArkemaBostik is een wereldwijde lijmenspecialist op het gebied van bouw, consument en de industriële markt. Al meer dan een eeuw lang ontwikkelen innovatieve lijm oplossingen die slimmer zijn en zich aanpassen aan de krachten die ons dagelijks leven vormen. In het dagelijks leven kun je de slimme lijmen van Bostik overal tegenkomen. Bostik heeft een jaaromzet van 1,6 miljard en telt 4800 werknemers verspreid over 50 landen. Voor meer informatie ga naar www.bostik.com. Over ArkemaEen designer van materialen en innovatieve oplossingen. Arkema vormt materialen en ontwikkelt nieuwe toepassingen die klantprestaties versnellen. Onze evenwichtige portfolio bevat hoogwaardige materialen, industriële specialiteiten en coatingoplossingen. Arkema heeft een jaaromzet van 7,7 miljard euro in 2015 en wereldwijd circa 19.000 werknemers verspreid over 50 landen. We zijn toegewijd en actief betrokken met alle stakeholders. Onze onderzoekscentra in Noord-Amerika, Frankrijk en Azië focussen zich op de ontwikkeling van biogebaseerde producten, nieuwe energie, waterbeheer, elektronische oplossingen, lichtgewicht materialen en design, isolatie en efficiëntie in de bouw. Voor meer informatie en de laatste updates: bezoek www.arkema.com.
Bostik, een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijmen, kitten, egalines, en afdichtingsproducten voor de bouw-, consumenten- en de industriële markt, heeft een nieuwe promotionele  ‘Eye Catcher’ onthuld op de 180 meter hoge gevel van de Citibank toren op de Bund in Shanghai (China). De opvallende campagne loopt tot en met januari 2017 en zal een flinke bijdrage hebben in de merkbekendheid van het wereldmerk Bostik in China. De Bostikreclame is te zien op een digitaal billboard welke beschikt over een 6,030 vierkante meter LED scherm. De reclameboodschap zal ongeveer 8.000 keer getoond worden en genereert meer dan 60 uur publieke zichtbaarheid de komende zes maanden. De campagneperiode overlapt met de belangrijkste feestdagen en evenementen in China, zoals de periode van de zomervakantie, Mid Autumn Festival, National day, Shanghai Masters Tennis en de Nieuwjaarsviering van 2017.   
Top