Merken en landen

 Voor het eerst in zijn geschiedenis exposeert Bostik op de Aircraft Interiors Expo (AIX) in Hamburg van 10 tot 12 April 2018.
Sinds het begin van de AIX in het jaar 2000 is deze beurs wereldwijd leidend voor de luchtvaartinterieur-markt. Het evenement wordt bezocht door professionals uit de wereldwijde passagiersluchtvaart-industrie. Als onderdeel van de “Passenger Experience Conference” werd het evenement dit jaar bezocht door meer dan 18.000 internationale bezoekers en meer dan 550 exposanten demonstreerden er hun producten en noviteiten.
Voor de eerste maal presenteerde Bostik zijn uitgebreide gamma van lijmtechnologieën – film-, web- en vloeibare lijmen – voor het assembleren van interieurpanelen, vloeren, deuren, stoelen, decoratieve armaturen, laminaten, thermisch en akoestisch isolerende systemen, etc. Op het evenement was er voor bezoekers uitgebreid de mogelijkheid met experts te spreken over benodigde lijmeigenschappen en te leren hoe Bostik op maat gemaakte oplossingen creëert voor iedere applicatie.
Op de stand van Bostik was er onder andere ruimte voor de vermaarde vlam-vertragende web- en filmlijmen. Deze lijmen zijn speciaal ontwikkeld om hoge sterkte, veiligheid en duurzaamheid te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan strenge FST-eisen (Vlam, rook, toxiciteit) voor vliegtuiginterieuren.
De vlam-vertragende web’s van Bostik hebben een uitstekende hechting voor “skin-to-core” sandwichpaneelverlijming, decoratieve textielverlijming, stoffering en laminering. Door gebruik van deze lijmproducten kan de aan de luchtvaart toeleverende industrie zijn productiviteit verhogen, product houdbaarheid verhogen en besparen op energie- en productiekosten.
Bostik gebruikt zijn tientallen jaren van kennis en ervaring in de luchtvaartindustrie om filmlijmen te maken die gemakkelijk zijn in gebruik voor vliegtuiginterieuren. Een slimme keuze voor het maken van laminaten, contactlijmen, het verlijmen van fineer en schuimen.
“Het is een voorrecht om voor de eerste maal een stand op de AIX te hebben”, aldus Shawn Cissell, Business Development Manager Aerospace. “Het geeft ons de mogelijkheid onze technologieën te demonstreren aan een wereldwijd publiek, en hen te laten zien dat Bostik’s slimme lijmen de juiste oplossing zijn voor klanten over de gehele wereld.”
Ontdek onze aerospace lijmen en zie hoe ze kunnen helpen nieuwe hoogten te bereiken in kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voor producenten van luchtvaartonderdelen.
Top