Merken en landen

Hoe kunnen we school nog aantrekkelijker maken? Deze vraag stelde het Maaswaalcollege aan de Veenseweg in Wijchen zichzelf enige tijd geleden. Antwoord: door een fijne leeromgeving te creëren. 

Mooie vlakke en strakke wanden met Stucco W-140 en Stucco W-105.
 
Hoe kunnen we school nog aantrekkelijker maken? Deze vraag stelde het Maaswaalcollege aan de Veenseweg in Wijchen zichzelf enige tijd geleden. Antwoord: door een fijne leeromgeving te creëren. In de afgelopen periode heeft stukadoorsbedrijf WP Wessels zijn medewerking mogen geven aan deze mooie opdracht. Zo zijn de gangen op de eerste verdieping van het gebouw vernieuwd. De gangen zijn nu een stuk lichter én in de vitrines kunnen de vakken bijzondere voorwerpen presenteren. Ook zijn alle toiletruimtes flink onder handen genomen.
 
In dit project had stukadoorsbedrijf WP Wessels uit Wijchen te maken met verschillende soorten ondergronden. Om een duurzaam resultaat te verkrijgen werden de poreuze, zuigende ondergronden eerst voorbehandeld met de Ardagrip Classic. Voor niet-poreuze ondergronden is gebruik gemaakt van de Ardagrip Xpress.
 
Vervolgens zijn de muren afgewerkt met de Stucco W-105 voor een fijne afwerklaag tot 5 mm of de Stucco W-140 als een dikkere uitvlak- en egalisatielaag gewenst of noodzakelijk was tot 4 cm.
 
Met dit mooie project heeft Stukadoorsbedrijf WP Wessels ook deelgenomen aan onze Cash Back actie voor het mooiste Tegel- en Stuccoproject in 2019. Mede door de mooie en uitgebreide fotoreportage hebben ze deze mooie actie gewonnen. Hiermee heeft Stukadoorsbedrijf WP Wessels uit handen van onze collega Vincent Budding onlangs een certificaat en waardebon van € 1000,- aan Bostik producten ontvangen die verzilverd kan worden bij een Bostik dealer naar keuze.
 Bostik Nederland Cash Backkk Actie Stucco
Top