Merken en landen

Bostik heeft onlangs, in samenwerking met Imarco, een bijdrage mogen leveren aan de compleet vernieuwde supermarkt PLUS Duijzer in Brakel (provincie Gelderland, Nederland). De winkel is een stuk groter en mooier geworden waardoor het nog plezierig wordt om boodschappen te doen.

Bostik heeft onlangs, in samenwerking met Imarco, een bijdrage mogen leveren aan de compleet vernieuwde supermarkt PLUS Duijzer in Brakel (provincie Gelderland, Nederland). De winkel is een stuk groter en mooier geworden waardoor het nog plezierig wordt om boodschappen te doen.Tegelvloer collage 1In 1926 startte de overgrootmoeder van de huidige eigenaar een kruidenierswarenwinkeltje aan de dijk. Door de jaren heen is de winkel verhuisd en uitgebreid.
tegelvloer collage 2Eind 2010 werd de winkel aan de omgebouwd naar de supermarktformule Emté en heb ik het stokje van mijn vader overgenomen. In 2019 is men lid geworden van supermarktformule PLUS. Een formule die uitstekend bij ze past en al snel bleek dat meer ruimte en een nieuwe inrichting gewenst was.
tegelvloer supermarkt collage 3Imarco heeft voor dit project gebruikt gemaakt van de tegellijm van Bostik tegeltechniek. Klik hier voor meer informatie.
Top