Merken en landen

InCoDa staat gekend als dé vakbeurs in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan. De focus van het evenement ligt op netwerken, inspiratie en kennisdeling. InCoDa 2022 vindt plaats op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september 2022 in de Evenementenhal Gorinchem.

Omdat bij InCoDa het ambacht centraal staat; vindt ook dit jaar tijdens de beurs het Nederlands Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) plaats. Tijdens deze kampioenschappen laten de beste project- en woningstoffeerders van Nederland zien wat ze in huis hebben. Bostik, als wereldwijd toonaangevende lijmspecialist in de bouwmarkt, draagt kennisdeling uit en zal dus de komende editie van de partij zijn. Meer nog, Bostik is vereerd haar klanten en relaties weer te ontmoeten en is dit jaar één van de hoofdsponsors van het bovengenoemde kampioenschap.

Renovatie en nieuwbouw

De oplossingen van Bostik worden wereldwijd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten gebruikt. Er zijn oplossingen voor het egaliseren, het verlijmen van houten vloeren en flexibele vloerbekleding, tegellijmen, vochtwering, afdichting, montage en isoleren.

Milieuvriendelijke oplossingen

De markt is voortdurend in ontwikkeling. Door de wisselende trends, wet- en regelgeving, materialen en uitdagingen moeten professionals zich blijven aanpassen en bijscholen. Voor hen streeft Bostik naar milieuvriendelijke oplossingen die hun steentje bijdragen aan het duurzaam bouwproces.  De oplossingen van Bostik maken het de professionals mogelijk de meest uitdagende materialen in de meest veeleisende omgevingen te kunnen verwerken.

Schrijf je in voor de beurs

Het Bostik Benelux team staat voor je klaar bij het realiseren van jouw projecten. Wij ontvangen je graag op stand 536!

SCHRIJF JE HIER IN 

 

Top