Bostik around the world

 Our main brands

Gevel is dé Vakbeurs voor ontwerp & engineering van de gebouwschil. Met een bezoek aan GEVEL is je gevelkennis weer even helemaal bijgespijkerd en krijg je een flinke dosis ideeën en inzichten mee. Daar moet je bij zijn! Gevel 2022 vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. De komende editie zal ook Bostik van de partij zijn.
Bostik is als wereldwijd toonaangevende lijmspecialist in de bouwmarkt vereerd haar klanten en relaties weer te ontmoeten. Vandaag kan en mag dit weer! Bostik is al ruim 30 jaar een actieve en innovatieve speler op het gebied van gevelplaatverlijming en heeft hierin een leidende rol qua kennis, ervaring en kwaliteit.

Wie nieuw bouwt of renoveert, heeft tegenwoordig diverse mogelijkheden en materialen ter beschikking voor de gevelafwerking. De gevelplaatlijmsystemen van Bostik zijn tot in lengte van dagen in staat om onder extreme omstandigheden de windbelasting op te vangen en een duurzame hechting te garanderen.

De oplossingen van Bostik maken het de professionals mogelijk de meest uitdagende materialen in de meest veeleisende omgevingen te kunnen verlijmen.

Het Bostik Benelux team staat voor u klaar bij het realiseren van uw projecten. Wij ontvangen u graag op stand 04.016, Hal 4!

Afspraak in Utrecht!

Meld je hier aan!

Top